Arkadaşlar. Bugün konuyu bi toparlamaya çalışacağım. İlk mesaja önemli noktaları vs ekleyeceğim. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Mesela bu konuda tartışılan bilgi verilen "şunu mutlaka eklemelisin ilk sayfaya" dediğiniz şeyler varsa bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Şubat 2008; 10:53:11 >
PHI dostum, söylediğimi dikkate aldığın için teşekkür ederim
Öncelikle benim SEUS ile güncelleme PDF dosyasını kesinlikle koymalısın. Ayrıca TomTom Navigator linkleri de önemlidir.
Birde büyük harflerle, WIFI ile bağlanıldığı halde web sayfası açılmıyorsa Power Saving Mode kapatılmasını yazabilirsen çok iyi olur Diğer önemli şeyler görürsem PM'den link atarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 9 Şubat 2008; 14:46:03 >
Birde büyük harflerle, WIFI ile bağlanıldığı halde web sayfası açılmıyorsa Power Saving Mode açmasını yazabilirsen çok iyi olur Diğer önemli şeyler görürsem PM'den link atarım.
Dikkat etmeye çalışacağım bunlara. Ama yarına kalacak gibi.
Arkadaşlar ben telefonun menüsünü komple simge gibi kullandım (hatta menüde gelen giden her şeyi toplu yazıyordu ve aşağıya gittikçe 15 tane büyük simge vardı)ve sabahtan pilim %80 lere kadar geriledi..Sizde de oluyor mu? Pilin maximum dayanması için parlaklık hariç hangi kriterleri kullanıyorsunuz? Mesela ben bi yerde eski arama kaydının kısa tutulmasının pil ömrü ile çok alakalı olduğunu okumuştum..Ama inanın ki sabahta hiçbişey yapmadım ve saat 14 te pilim %81 de idi..Şimdi menüyü klasik yaptım ve son 1 saat sadece %1 gitti..Bluetooth ve Wlan kapalı tabii onu da hesaba katın...
Sonunda bende bügün P1liler kervanına katılmış bulunuyorum.. ilk izlemimim müthiş bi telefon SE nin sitesinde telefonu dene vardı oradaki gibi degil telefon manyaq bişi çok hoşuma gitti .. ama kılıfının begenmedim yaw o nebiçim kılıf hey allahım teklefonu içine sokacam diye anam ağladı yaw annemin göz yyaşlarını sildikten sonra telefonla biraz ugraşmaya başladım yaw dokunmatik ekranda yazı yazmak ne zormuş be baba "a" harfi yazana kadar tüm alfabeyi turladım be sonra t9 u kapatamadım bi türlü.. ama telefon şahane bişi 6 taksitle 1050ytl ye aldım biraz pahalı çünkü kredi kartı yoktu elden taksit yaptık.. ve inanmayacaksınız Vandaki ( vandaki herhangi bir magazadan alanmış ) tek telefon bende çünkü vanda P1 sadece 1 magazada satılıyordu ve adamlar sadece 1 tane getirmişler onuda ben alınca ... şu an ilk açılıştaki yarı pil ile idare ediyorum emektar W810i de ablama gitti..( çok özleyecem :DDD ) ama kulaklıgını begenmedim yaw onebiçim bişi öle ala w810 nun kulaklgı bende buna 5 çeker..
bu fring_uiq.sis denen programi skype gibi bisey sanip indirdim.meger skype mobile versiyonu gibi biseymis skype tabanli yine.bi üyelik alayim bari skype dan
@cet22tr: Valla pek tavsiye etmiyorum geri dönüşü yok şimdi bence yapmayın bekleyin
@gsserhat: Fring'in kendi skype gibi altyapısıda var, onun yanında skype destekliyor. Güzel programdır Ayrıca youtuebe videosu izleyebilmemin sebebi acaba World Genericte olmam mı merak ettim şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 9 Şubat 2008; 18:50:36 >
Arkadaşlar çok kurcalamadım ama çözemediğim bir sorunum var. Telefona gelen aramalardan bazı bildiğim kayıtlı numaralara otomatikman meşgul veya ulaşılamıyor sesi yollamak mümkün mü? Tersi mümkün ; belli numaralar dışındaki tüm aramalara meşgul veya hata sinyali yollanabiliyor ama ben bunu istemiyorum. Yani kara liste oluşturabilmekten bahsediyorum.
(Bu arada eminim çoğunuz kullanıyorsunuzdur ama telefonun çok sevdiğim bir özelliğini yazmadan geçemeyeceğim. Size gelen aramaları yanıtlayamayacak kadar meşgul olduğunuzda gelen aramalara anında önceden kayıtlı "Sizi yanıtlayamadığım için özür dilerim, ama en kısa zamanda sizi arayacağım (bu mesaj otomatik gönderilmiştir)" benzeri sms mesajını yollayabilmek benim çok hoşuma gidiyor. Otomatik lafını eklememe rağmen bu mesajı alanlar kısa bir süre şaşkınlık geçirdiklerini ifade ediyorlar.)
Merhaba,
Bu söylediğinizi Advanced Call Manager adlı program ile yapabilirsiniz. Karaliste oluşturup istediğinize meşgul tonu, ya da msj gönderme şansınız var. Çok iyi bir program.
ACM hakikaten çok güzel bir program bu istenmeyen numaralara da otomatik mesaj yollayabilme uyuyorum fln gibisinden çok eğlenceli oluyor :D bide full olaydı tadından yinmezdi.