Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri Sayfa: <<   < önceki  41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozayvaz

30 Ocak 2008; 11:50:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Condor cok tesekkur ederim. İki dosyayı da kurmam gerekiyormuş dediğin gibi. Ben sadece birini kuruyordum. Olay basitmiş ama bilmeyince olmuyor. Ben naçizane bir şey rica ediyorum. Şimdi tamam bilenler biliyor ama bu telefonlara yeni geçen arkadaslar olarak bilgisizliğimizden kaynaklı olarak randımanli kullanamiyoruz. Burada bu konularda ufak bilgilendirilmeler verilse hem bu telefonlardan korkan ve almayan arkadaşlarımız içinde cazip olabileceğini duşunuyorum. Sayımızın da artması kaçınılmazı. Özellikle Condora tum ilgisinden dolayi tekrar tesekkur ediyorum...

İyi Günler...
***CoNDoR***

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 12:27:12 

Rica ederim dostum. PDF formatında VE forum için öyle bir şey hazırlamak mümkün. Uğraşacağım

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
***CoNDoR***

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 13:08:06 

Arkadaşlar konu boş durmasın.

AGE OF EMPIRES 3 (JAVA)

Bilmeyen yoktur heralde Oyun dokunmatik ekranı olmayan telefonlar için üretildiğinden, ekran çalışmaz tuşlarla oynamanız gereklidir. (2 kere ALT yaptıktan sonra 1,2,3,4,... tuşlarını kullanabilirsiniz)

Şifre: condor

http://rapid&share.com/files/87781019/aoe3..DH.rar

Aradaki & işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Ocak 2008; 13:08:35 >

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
ulasbul

30 Ocak 2008; 13:18:55 

Telefon ile birlikte verilen masaüstü şarj aletinin usb kablosu ile pcden şarj yapmaya çalışıyorum fakat telefon şarj olmuyor. Acaba bir problem mi var yoksa bilgisayardan şarj olmuyor mu?

PC: 2.2 Ghz, Asus P5B, XFX 8800GTS, 2GB RAM, 400GB HDD, 19"LCD
Laptop: HP pavilion dv9790et
TV: Philips 47PFL7642D/12 47'' FULL HD
Ses: Onkyo TX-SR606, Wharfedale crystal2-40
Smartphone: P1i
ptahba

30 Ocak 2008; 13:48:48 

Telefon kargoya verilmiş görünüyor demekki birde hafıza kartı almak lazım (mıdır 512 yetmez sanırım) 4 gb. çalışıyormu arkadaşlar yoksa 2 gb. da kal emin olsun mu dersiniz

Bir sorum daha olacak (bıkmadıysanız) Diyelim 512 lik karta garmin ve harita attınız kurdunuz (becerebilirsem tabi) 2 gb. lık kartada oyun mp3 vs. attık varsayalım. Aracıma binmeden 512 kartı taksam sorunsuz gps uygulaması başlatılıp kullanılırmı. Yani ihtiyaca göre kartları değiştirebilirmiyim?

Düşünün bu daha telefon elime gelmeden sorduklarım. Umarım sizi sıkmıyorumdur. Teşekkür ederim

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 13:56:11 

ptahba,

4gb kart çalışıyor için rahat olsun

Kart değişerekte istediğini yapabilirsin. Değişince o kartta ne yüklüyse onlar çalışacaktır

SONY ERICSSON P1i

ptahba

30 Ocak 2008; 15:29:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

ptahba,

4gb kart çalışıyor için rahat olsun

Kart değişerekte istediğini yapabilirsin. Değişince o kartta ne yüklüyse onlar çalışacaktır

teşekkür ederim condor sanırım yarın elimde olur telefon. Ondan sonra garminde akmı karamı görücem :)

gsserhat

30 Ocak 2008; 15:57:00 

Beyler benim telefonun şöyle bir problemi var.
Cevapsız çağrı geldiğinde telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor.
Ama telefonum çalarken Meşgul tonunu ben verirsem bir problem yok.
Nedendir bu?
Sırf bu saçmalık yüzünden kimsede olmayan hattımı kullanıyorum acil durum telefonuna döndü koskoca P1i

Cowon U3+Sennheiser ie4

Sony Ericsson P1i Kullanıcısı
tezcantyk

30 Ocak 2008; 17:22:49 

quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

Beyler benim telefonun şöyle bir problemi var.
Cevapsız çağrı geldiğinde telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor.
Ama telefonum çalarken Meşgul tonunu ben verirsem bir problem yok.
Nedendir bu?
Sırf bu saçmalık yüzünden kimsede olmayan hattımı kullanıyorum acil durum telefonuna döndü koskoca P1i

kardes ayni olay benim de basima geldi mesaj geldiginde bile reset atiyodu telefon

ben telefona hard format attmistim hard format atinca turkce dil destegide gidiyo turkce yi sonradan yukledim ve bundan sonra bu sorun olmaya basladi dili ingilizce yapinca problem olmuyodu turkce yapince tel reset atiyo du ben de mecburen teli tekrar update yaptim ve duzeldi

cyber-shot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 22:19:14 

Oyun için sağol condor

Sony Ericsson
Audi
Cumhuriyet bizimdir !
airpost

30 Ocak 2008; 22:42:59 

4gb kart video cekimlerinde takılıp takılmadığını bilen var mı?
2 sene once P910 için 230YTL verip 1gb almıstım,Highspeed olmadığı için video çekimi esnasında 1-2 saniye sonra takılıp kalıyordu.
Ben de kayıtları C: ye yapıp sonra D:ye aktarıyordum.
Kısaca direkt D:(4GB) video cekiminde sorun yaşayan var mı arkadaşlar, yine kazıklanmayalım.
Saygılar

bris

31 Ocak 2008; 8:21:39 

Arkadaşlar P1i almadan W960i'yi beklesem mi diyordum. Dün demosunu elime aldım. Klavyesi olmaması bir yana, yanına P1i 'yi getirince, W960i çok sönük durdu. İyiki beklememişim dedim.
Bir de N82'yi elime aldım baktım. Dizayn, tuş yerleşimi, kalınlığı bana çok itici geldi. Bence hala P1i 1 numara.

ozayvaz

31 Ocak 2008; 12:57:57 

Arkadaslar P1İ için virus programı kullanmaya gerek var mı. Varsa nereden indirebiliriz. Tesekkur ederim..