Telefon her siteye girebiliyor. Üzerinde Opera 8.65 (283) versiyon web browser var. Youtube gibi sitelerden video izlemek şu an cep telefonlarında mümkün değil çünkü videolar avi formatında ve telefonlar streaming avi desteği vermiyorlar sadece 3gp streaming desteği var. Nokia youtube ile yaptığı anlaşma ile telefonlarında bu şekilde video gösterecek. (mesela mobiletube.com gibi bir isimle telefonda izlenme özelliği olacak veya telefona gömülü bir programla direk siteye bağlanarak). Eğer isterseniz youtube, metacafe gibi video sitelerinden telefondan izleme yapmak istiyorsanız www.tinytube.net adresine girebilirsiniz. buradan bütün videoları izleyebiliyorsunuz, eğer wireless yoksa telefonda fatura ne olur onu siz düşünün Resim çekiyorum bu akşam eklerim.
Yanlışınız var korozyon. youtubedeki videolar flv uzantılı yani flahs destekli telefonlar oynatabilir ki forumda painkiller004 nickli arkadaşın yaptığı n95 incelmesinde youtubeden video izlediğini yazmıştı ilk aldığında izleyememiştim flash güncellemesi yaptı ve izledi opera ile siz de bir dener misiniz? hem dh'ye girin hem youtube'a dhdeki reklamları oynatabilecek mi bakalım
Yanlışınız var korozyon. youtubedeki videolar flv uzantılı yani flahs destekli telefonlar oynatabilir ki forumda painkiller004 nickli arkadaşın yaptığı n95 incelmesinde youtubeden video izlediğini yazmıştı ilk aldığında izleyememiştim flash güncellemesi yaptı ve izledi opera ile siz de bir dener misiniz? hem dh'ye girin hem youtube'a dhdeki reklamları oynatabilecek mi bakalım
resimleri bekliyoruz
İnternetten baktım ama n95den youtube izleyen görmedim hatta burada ve şuradadenediklerine ancak başaramadıklarına dair denemeler var. Şu an tek yolu videoları standalone flashplayer ile telefona indirip orda izlemek. Ayrıca youtube flash 8 kullanıyor ve şu anki windows tabanlı telefonlarda bile flash 7'ye destek var. Ayıca nokialarda gelen flash lite 2.0 versiyonu. Tabi son kullanıcı napar eder uygulama çalıştırır orası ayrı Telefondan donanimhaber'e girdim ancak reklamlar görünmüyor, videoları da izleyemedim.
resimleri bekliyoruz
İnternetten baktım ama n95den youtube izleyen görmedim hatta burada ve şuradadenediklerine ancak başaramadıklarına dair denemeler var. Şu an tek yolu videoları standalone flashplayer ile telefona indirip orda izlemek. Ayrıca youtube flash 8 kullanıyor ve şu anki windows tabanlı telefonlarda bile flash 7'ye destek var. Ayıca nokialarda gelen flash lite 2.0 versiyonu. Tabi son kullanıcı napar eder uygulama çalıştırır orası ayrı Telefondan donanimhaber'e girdim ancak reklamlar görünmüyor, videoları da izleyemedim.
Ben N95ten youtube aracılığı ile video izlenebildiğini okumuştum yahu. Neyse.
Resim bekliyoruz hocam. Bi oda içinde çekim. Bi makro bi de manzara açık hava
Seni hissetmem, görmem için bir an düşünmem yeterli.. Zannedersem ilk defa bir kızın kokusu yüreğimde fırtınalar estiriyor... Kendi kendime kerem Aslıya aşkındaki gibi O da mı bu tatlı ten kokusuyla avare olmuştu diyorum...