Arkadaşlar P1 için TomTom ve Türkiye haritası arıyorum yardımcı olabilir misiniz....
Apple İ-Phone 8 GB Sony Ericsson P1i Nokia 8800 Sirocco Edition ASUS P525 HOLUX GPSlim Bluetooth Aparat Kingston 2GB MiniSD Kart PSP Beyaz Value Pack 8 GB Sony Memory Stick Pro HP İpaq Rx1950 Palm 4 GB Mini SD
dün yenibosna koçtaş içindeki darty'de p1i yi görme şansım oldu gprs ile birlikte. bir abi p990i si ile boyutlarını karşılaştırdı p1i p990 nın yanında bayağı bir ince ve küçüktü. fiyat ise 1100 YTL civarındaydı.
Selamlar estore dan bugun geldi P1 im. 02/10 da siparis vermistim. kvk li geldi. Iste oldugum icin cok kurcalayamiyorum. Herkese iyi gunler dilerim. Saygilar
nasıl akvite ediliyor daha okumadım dokumanları umarım yazmislardir !!
harita yoksa gprs istiyorsa se telefon dunyasının en buyuk kazıgını yedirmis bulunuyor
Estore dan siparişim benimde bugün geldi 2 günde teslim ettiler,gayet hızlı ve sorunsuz oldu.Bende işte olduğu için maalesef çok detaylı inceleyemedim.
bugun cikip su p1 in boyutlarini yakindan gorup tuslarina, ekranina bi bakiyim dedim o kadar dolastim kocaeli merkezde bulamadim bu teli ... bu ne ya hani cikmisti bu tel piyasaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 4 Ekim 2007; 16:26:52 >
GPS için GPRS şart değil, aktivasyon yaptıktan sonra program açılıyor. ANCAK aşağıdakiler internet bağlantısı yokken çalışmıyor: 1. Rota çizme (evde wireless rota çizip yola koyulunca çalışıyor ama) 2. Yer arama 3. Yeni harita yükleme(malumunuz çalışmıyor)
P1'in metal yerleri alüminyum alaşım bişey. Gerçekten metal yani. Bazen çok hafif serin oluyor elinize alınca(güzel bir his)
GPS için GPRS şart değil, aktivasyon yaptıktan sonra program açılıyor. ANCAK aşağıdakiler internet bağlantısı yokken çalışmıyor: 1. Rota çizme (evde wireless rota çizip yola koyulunca çalışıyor ama) 2. Yer arama 3. Yeni harita yükleme(malumunuz çalışmıyor)
P1'in metal yerleri alüminyum alaşım bişey. Gerçekten metal yani. Bazen çok hafif serin oluyor elinize alınca(güzel bir his)
Tesekkurler.. bu metal konusu beni dusunduruyordu cunku P990 da koseler aziniyor ve cok sevimsiz bir hal aliyormus. P1 in bu sorunuda cozmesi cazibesini dahada artiriyor.
arkadaşlar slm bende bugün gold tan aldım...henüz inceleme fırsatım olmadı. aldığım tel vegatel trf ithal edilmiş. bir problem olmaz değili kvk yada vegatel olması. bazı arkadaşlar vegatel de yeni versiyon yüklenmesi lazım falan diyorlardı da...birde dikkatimi çekti ürün çin malı...herkesin ki aynımı..cevap verirseniz sevinirim
bende yeni aldım 1040 ytl garantili ancak ben çok eski bi modelden sonra ilk defa böle özellikli bi tele geçdim ilk bakışda çok zorlanıyorum kullanmakda bataryayı bile zar zor taktım bu arada tele takılan şarj uçlarını bastırmam gerekiyomu lütfen acemiyim bi yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeNRy__ -- 4 Ekim 2007; 22:36:44 >