Gunaydin Ben de bugun estore dan siparisimi verdim. Ayni gun kargo diyor gorecegiz bakalim. Fiat kurlarin dusuk lomasindan dolayi dusuyor ama kurlar toparlanirsa ne olur gorecegiz bakalim. GPS cihazi olmadan Ingiltere de vergisiz 370 pound almanyada 499 € oldugu dusunulurse % 18 gibi agir bir kdv yukuyle bizde fiatinin kisa surede dusecegini sanmiyorum(kur etkisi disinda) Saygilarimla
slm arkadaslar bende cihazı bekleyenlerden biriyim aldıım bilgileri paylaşmak istedim; cihazı türkiyeye eko group ve vegatel getiriyor eko group un elinde cihaz kalmamış vegatelde var ama bayilere bu hafta sonuna dogru dagıtıcaklarmıs sonyericsson un dediine gore genpa bugun satısa cıkarıcakmıs ama genpatech.comda ilan hala yok ve genpayı aradım daha cıkmıyo dediler anlasılan onumuzdeki haftayı beklicez ...
tesekkur ederim, aslinda daha erken verecektim ama iste araya baska seyler girdi. teslim edilecegi adres de cok yakin aslinda onlara, maslak ta :) insallah stokta yok yazisi cikmaz sitede :)
kullanmaya başlayalı 3-4 gün oldu anca alışabildim ama şu anda at gibi yazabiliyorum (nasıl yazılıyorsa at gibi) daha da hızlanacağını düşünüyorum.
en üzücü tarafı 15 yıldır qwerty kullanmama rağmen aslında hiçbir tuşun yerini bilmediğimi, klavyeyi de ezberden kullandığımı farkettim =) tuşlara bir alışınca kaptırıp gidiyorsun, ardından da ALT tuşunun kullanımına alışıyorsun. Bence çok keyifli.
Eskiden P900'de hep kalemle yazardım, P1'de kalemi yazmak için hiç kullanmadım.
bu alette simbian olması biraz rahatsız ediyor beni, ama gerçine ne wm ne simbian kullandım. wm en azından bilgisayardan göze alışık geldiğinden mi, daha kolay olacağı düşüncesi yaratıyor. ama daha önce bir kaç SE kullandığım için bu aleti kamerası için bile almayı düşünüyorum. diğer açıdan artık bir çok yerde wi-fi olması ve skype'ı yoğun kullanıyor olmam nu alete yakınlık hissettiriyor.
@rahatbek geçen hafta soğubankta 800 çekmişti bi eleman. En iyi fiyat oydu. 1000 çeken kazmalar da vardı o ayrı :) Ama yanında gelen 170 euroluk GPS cihazı olduğunu düşünürsek doğubanktan almak bence çok manasız
wm kullanan arkadaşlarımdan da telefon özelliklerinden çok şikayet ettiğini biliyorum. saçma sapan şeyler yapıyormuş. (bir telefonun yapmaması gereken).
Sonuçta P1 bir telefon (ama smartphone =) ), telefon istiyorsan hiç düşünmeden al derim. Böyle bir aletin ince olması da acayip manyak bir olay zati (N95 ve P990 ile kıyaslıyorum).