Şimdi Ara

Amazon, kasiyersiz sistemini daha büyük marketlerde kullanmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre Amazon Go kasiyersiz sistemini daha geniş marketlerde kullanmaya hazırlanıyor. Bu marketlere telefonunuzla giriş yaptıktan sonra istediğiniz ürünleri alıp hiçbir yere uğramadan çıkış yapabiliyordunuz. Makine görme ve sensörle mağaza sizi takip ederek aldığınız ürünleri Amazon Go uygulaması yoluyla otomatik olarak faturalandırıyor. Haliyle her bir ürünün takip edilmesi gerekli.

    Daha büyük mağaza, daha fazla ürün


    Amazon Go’nun geniş mağazalarda kullanılması daha fazla ürünün takip edilmesi gerekliliğini doğuruyor. Şu an Amerika üzerindeki mağazalar genellikle küçük boyutlara sahip. Örneğin 2017 yılında 20 kişi aynı anda markete girdiği zaman sistem kullanılamıyordu. Bu sorun düzeltilip sayılar arttırılsa da yazılım, hala büyük mağazalar ve fazla sayıda ürünlerle sorun yaşıyor. Yine kaynağın belirttiğine göre Amazon, Haziran 2017’de satın aldığı Whole Foods marketlerinde testlerini yapmaya başladı bile.


    Ayrıca Bkz.Yapay Zekalı Marketten alış veriş "amazon go'yu denedik"

    Firmanın Amazon Go marketleriyle ilgili planları büyük. 2021 yılına kadar 3000 marketin hazır olması planlanıyor. Mesut Çevik’in ABD, Seattle Amazon Go mağazasında yaptığı alışverişi aşağıdaki video üzerinden izleyebilirsiniz. 








  • Gelsinde Türkiyede açsın bu mağazayı (:

  • africa - güney america ve ortadoğuda mağaza açsnda görsün ticaret nasıl yapılırız..

    pardon yağma nasıl yapılırı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.