Şimdi Ara

Blizzard, önümüzdeki sene birden fazla Diablo oyunuyla geri dönecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Warcraft ve Overwatch gibi oyun dünyasına damga vuran pek çok video oyununun yapımcısı olan Blizzard, geçtiğimiz günlerde Diablo serisinin yeni mobil oyunu Diablo Immortal'ın yolda olduğunu duyurmuştu. Ancak Diablo takipçileri mobil oyun fikrine sıcak bakmadıkları için çok büyük hayal kırıklığına uğramış ve gelen olumsuz tepkilerden ötürü Blizzard bu planını belirsiz bir geleceğe ertelemişti.
     
     
    Blizzard topluluk yöneticisi Brandy Camel, 2019 yılında Diablo serisi için planlarının yalnızca tek bir oyundan ibaret olmadığını açıkladı. Camel'ın açıklamalarına göre şirket 2019 yılında birden fazla Diablo oyunu ile karşımıza çıkacak. 
     
    Yapılan açıklamalarda “Diablo serisi için önümüzdeki yıla çok sayıda projemiz var. Sizinle projelerimiz hakkında daha fazla detay paylaşmak isterdik ancak bunları size hemen duyurmak yerine sizden biraz zaman istiyoruz. Ne yazık ki biraz beklemek zorunda kalacaksınız” ifadeleri de yer  alıyor. Şirket ayrıca 2018 yılında Diablo hayranlarını çok fazla hayran kırıklığına uğrattıklarını, 2019'da bunu telafi edeceklerini ve internet kullanıcılarının yorumlarını dikkate aldıklarını dile getirdi. 
     
    Görünüşe bakılırsa Blizzard bu yıl yapılması beklenen Diablo oyunlarının duyurularını 2019'a ertelemiş durumda ve bu yılı Diablo Immortal ile sonlandırmış olacak.







  • editör keşke azıcık da olsa araştırma yapsaydı. diablo serisinin hayranları hiç bir zaman konsol versiyonu beklemedi. diablo 3' e bile tepki ile yaklaştılar. nedeni hem konsola uyarlansın diye skill ağacının aşırı basitleştirilmesi hem de stat denilen seçeneklerin kaldırılmasıydı.



    haberde konsol oyunu bekleyen oyuncu cümlesini düzeltip yeni diablo oyunu bekleyen oyuncular derseniz daha anlamlı olur ve tepki çekmez.



    son olarak blizzard kendini ateşe attı, blizzcon gibi büyük bir etkinlikte mobil diablo oyununu tanıtarak. kendisine olan güveni sarstı, artık her attıkları hatalı adım daha çok tepki çeker.
  • Diablo 2 Remastered???

  • D3’e şöyle adam gibi bir PVP arena eklemediniz ya iki elim yakandadır Blizzard :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek temennim ; Diablo 1 ve 2 Remastered olayında aynı grafikleri upscale ile kakalamazlar da 4K falan görürüz de soluksuz bir deneyim yaşarız. Grafiği geliştirmeden yayınlamalarından aynı hazzı alacağımızdan şüpheliyim...

  • Oyuncuyu dinleyip ona göre şekillendirmek ne kadar zor olabilir? Bence Blizz zor olanı başarıp elinde telefon olan herkese oyuncu muamelesini yapıp Diablo'yu ayaklar altına alıyor.. Gerçekten bravo!

  • Yeni bir konsol oyunu beklemek ne demek ????!@!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • editör keşke azıcık da olsa araştırma yapsaydı. diablo serisinin hayranları hiç bir zaman konsol versiyonu beklemedi. diablo 3' e bile tepki ile yaklaştılar. nedeni hem konsola uyarlansın diye skill ağacının aşırı basitleştirilmesi hem de stat denilen seçeneklerin kaldırılmasıydı.



    haberde konsol oyunu bekleyen oyuncu cümlesini düzeltip yeni diablo oyunu bekleyen oyuncular derseniz daha anlamlı olur ve tepki çekmez.



    son olarak blizzard kendini ateşe attı, blizzcon gibi büyük bir etkinlikte mobil diablo oyununu tanıtarak. kendisine olan güveni sarstı, artık her attıkları hatalı adım daha çok tepki çeker.
  • Yetenek ağacının adam edildiği , level atladıkça statları bizim dağıttığımız zira insanlar sığır değil sen niye bu özelliği ellerinden alıyorsun ... Atmosfer olarak karanlık ve kasvetli bir ortam , rengarenk cıvıl cıvıl olmayan efektler ekleyin .

    Üstüne de artık adam gibi ne eklerseniz onları ekleyin tamamdır . Diablo 3 ilk çıktığında ne kadar kötüydü ne kadar boştu öyle hatırlamak dahi istemiyorum .

  • Blizzard pazarlama hatası yaptı, önce PC için yeni Diablo gelecek demelilerdi, teaserları verdikten sonra da bu oyun PC'den kısa bir zaman sonra konsollara ve cep telefonlarına da gelecek diyebilirlerdi; işte o zaman tepki çekmezdi.

  • Yıllarca sıkılmadan oynadığım, halen daha arada bir açıp baktığım Diablo 2 den sonra Diablo 3 bana hayal kırıklığı getirdi.
    Statların elle dağıtılmadığı, Paladin in olmadığı, Rune birleştirme olayının iyice basitleştirildiği, Daha sıkıcı görevler ve level kısıtlamasının olduğu, kısacası öde kazana dönmeye başlayan bir oyun oldu Diablo.

    İşin kötü yanı Starcrafttan sonra çıkan starcraft 2 gibi diablo 3 de hayal kırıklığına uğratınca Blizzard dan pek bir şey beklemez oldum. zaten 10 yılda bir oyun çıkartıyorsun bari sevilen, beğenilen şeyleri yakıp yıkmayaydın.
  • Tokadı yiyince tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    "kısacası öde kazana dönmeye başlayan bir oyun oldu Diablo." Diablo 3 ve öde kazan ?? Senin için özel bir versiyon mu çıkardı Blizzard. Evet, oyun belli bir yerden sonra can sıkıyor, hep aynı şeyleri yapmak durumunda kalıyorsun, bazı kısıtlamalar ve tek düzelik var. Ancak öde kazan D3'e hiç uğramadı. Bunu yaklaşık 5k oyun saati olan birisi olarka söylüyorum. Kozmetik haricinde hiç bir zaman ptw olmadı, işkembeden sallama. Kozmetik ptw ise o da ayrı bir konu tabi.

  • selamiyen S kullanıcısına yanıt
    öde kazandan kastım şu,

    D2 de 99 level a kadar herhangi bir şey almak zorunda değilsiniz. bunda 60 da oyun bitiyor. ondan sonra level atlayamıyorsun, skiller artmıyor, haliyle bir üst seviyelere çıkmak, daha zoruna geçmek, daha iyi silahlar düşürmek zorlaşıyor.
    Gidip bilmem ne paketi alıyorsun ki 70 level a çıkabilesin ve daha iyi silahlar düşürebilirsin. Bir nevi öde kazan işte.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Ek paketin sunulması ve buna bağımlı kalınması ptw midir orası tartışılır. Ancak ptw dediğiniz olay; "oyun içi satın alımlar ile öne geçilmesi ve kim daha çok öderse dengelerin ciddi manada değişmesi" demek oluyor. Oyun içi satın alım olarak bakmak ek paket için yanlış bir ifade olarak düşünüyorum. Ek paket ile daha fazla içerik sunulur ve doğal olarak daha zengin bir içeriğie eşit miktarda ücret ödeyerek herkesin ulaşabilmesi sağlanır. Paket içerisindeki versiyon farklılıkları sadece kozmetik açıdan artı sağlıyor... Gelelim D2'de sunulan ek paket olayına; Lord Of Destruction ek paketine! Bu paketi almadan gel oyunu oyna görelim. Yeni setler olmadan, yeni runeler olmadan gir pvp yap, uberde takıl. Bu ptw değil de nedir ?? Hem de "lord of destruction" gibi oyun keyfini 3-4 seviye birden atlatan, içerik çeşitliliği anlamında büyük oranda değştiren bir ek paketten bahsediyorsak ?? PTW'nin dibidir dibi. (D2 hayranı olarak yazıyorum bunları)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamiyen -- 3 Aralık 2018; 11:20:17 >




  • selamiyen S kullanıcısına yanıt
    Siz yenisiniz galiba. Oyun ilk geldiğinde gerçek parayla item satış sistemi vardı. Millet 500 euroya en iyi weaponları alabiliyordu. Bu sistemin olduğu zaman birde efsane bir arka kapı bırakmışlardı oyunda.(Bilerek yapıldığını düşündüğüm için böyle yazdım.) Wizardda 2 skille aynı anda başınca ölümsüz oluyordun. Bu açık 2 ay sonra kapatıldı.

  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başlangıç yapmış olmak veya olmamak, konumuz ile alakası nedir ?? Yeni olan kişiler zaten bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirler. Ayrıca ben yeni değililm oyunda, D3 piyasaya çıktıktan kısa bir düre sonra aldım, ve D2'yi uzun seneler oynadım, bu çok ayrı bir konu. Ancak buradaki tartışmaya konu olan durum; D3 ve ek paketinin getirdiği yeniliklerin ptw olup olmaması ve bunların D2 de ptw sayılmaması !(tartışma konusunu iyi anlamak lazım öncelikle).. Gelelim senin bahsettiklerine; Diablo 2 ' de item ve runelara ait elden satışlarını internet üzerinden bir araştır, ne derecede olduğunu o zaman görürsün. D3'te yapılan sistem AH idi, ve bu da oyun içi trade i ifade ediyordu.(Daha birçok online oyunun genel trade sistemi gibi). Gerek gerçek para gerekse oyun içi parasıyla alabiliyordun itemleri. Bu sistem zaten D2'de ezelden beri varolan bir sistemdi. Ancak bu AH üzerinden değil kişilerin birbirleriyle olan iletişimi sonucunda oluyordu. Blizzard burada AH'yi kurarak kendince kesinti yaparak nemalanmış oldu. Değişen tek şey yöntem oldu...Bilerek bıraktığını düşündüğünüz arka kapı herkes için var, ptw ile alakası nedir, onu anlayamadım ?




  • Ya hiçbirşey yapma git diablo 2'nin aynısını görevleri müzikleri oynanışını elleme sadece grafiklerini günümüz standartlarına güncelle çıkar yeter.

  • Diablo, diablo 3 ile öleli çok oldu. Diablo hayranlarının geliştirdiği POE (Path of Exile) atı aldı üsküdarı geçti ve Diablo 4 un nasıl olması gerektiğini gösterdi. Diablo 4, diablo 2 deki tadı geri getiremediği sürece POE'ye devam

  • D4 nasıl gelirse gelsin. PoE ile sürgün yolumuza devam.



    Dip not: hayatımda hiç h&s oynamadım mobil oyun haricinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.