Şimdi Ara

Nakitsiz yaşama geçişte Kripto Para etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Kripto Para Günlüğü'nde konumuz nakitsiz yaşama geçişte Kripto Paraların etkisi. Gelişen ve gelişmekte olan ekonomiler hızlı nakitsiz ödeme sistemlerine geçiş yaparken Kripto Paralar ile gelişmemiş ekonomiler de bu süreci hızlandırabilirler. 



  • Bence kripto para kapitalizmin hoşuna gitmediği için İran ambargo olayı ile bağdaştırmak işlerine geliyor bu arada iran kripto parasızda ticaretini yapıyor ambargo hikaye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupkaratas255 -- 30 Kasım 2018; 23:08:17 >
  • 1 Satoshi : 1 amerikan doları. not edin bi köşeye almadım diye hayıflanırken okursunuz

  • adamlar nasıl bir düzen kurduysa insanlar merkeziyetsiz bir yapıyı hayal bile edemiyor. ey insanlar. dünyada olan bütün sorunların kaynağı para ve onu yönetme isteğidir. ülkelerin bütün derdi kendi parasının değerini korumaktır. biri gider petrolü sadece dolarla satıcan diyip doları zorlar,karşılığında da hadi lan kendi paramla iş yapacam diyenide indirir.merkezi,birilerinin kontrolünde olmayan sistem kaotik gibi dursada yüksek teknoloji ve güvenlik ile ideal çözümdür. kan emicilerin sistem dışına atılmasıdır. sistemin insanlara,halka göre yeniden düzenlenmesidir.bugüne kadar p2p (kişiden kişiye aktarım) olan herşey yeni bir çağ açtı.torrent ile mücadele edemediler, herşeyi dijitaleştirip,kolaylaştırıp,ucuzlatılar.limewire ile mücadele edemediler spotify geldi aple müzik geldi.Kişiden işiye aktarım büyük bir güçtür.çıkarın şu at gözlüklerinizi artık.bi tane kendini bilmez tosun çıkıp mileti kekledi diye herşeye o gözle bakmayın.Öyle düşünürsek tl ile dolar ile de insanlar dolandırılıp kara para aklanıyor. sistemin avel sav larından kendinizi sıyırıp aklınızı çalıştırın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.