Şimdi Ara

Coinmine One kripto madencilik cihazlarına yeni bir bakış açısı getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün kripto madencilik ekipmanları alanında sert bir şekilde ayrılmış iki kategori yer alıyor. İlk kategori kısa sürede yüksek oranda kazım yapabilmek için binlerce dolarlık cihazlardan oluşuyor. İkinci kategori ise sadece deneme amaçlı Raspberry Pi gibi zayıf makineler barındırıyor.


     


    Coinmine One özellikleri ve fiyatı


     


    Farbood Nivi tarafından geliştirilen Coinmine One madencilik sistemi ise bu iki kategori arasına yerleşiyor. Yani hem deneysel anlamda kazım yapmak isteyenler hem de bir miktar para kazanmak isteyenler için geliştirilmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Kripto para dünyası hareketlendi, Bitcoin yüzde 15 arttı 

    Hoş bir kasa tasarımına sahip olan Coinmine One sisteminde Intel Celeron J serisi bir işlemci ve AMD Radeon RX 570 ekran kartı yer alıyor. 1TB depolama alanı sunan sistem MineOS adında özel bir platform üzerinde çalışıyor.


     


    Sistem iki birimde kazım yapıyor. Ethereum tarafında 29Mh/s, Monero tarafında ise 800h/s kazım oranları mevcut. Giriş seviyesi bir sistem için kazım oranları kabul edilebilir seviyede denebilir.


     


    Coinmine One için belirlenen fiyat 799$ seviyesinde. Kullanıcılar isterse farklı kripto paralar için bileşenleri yükseltebiliyor. Fiyat da bu yükseltme doğrultusunda artıyor.


     







  • Ben de kripto madencilik cihazlarına bir bakış açısı getiriyorum: Acayip gereksiz, küresel ısınmaya katkı sağlıyorlar, insanlığın enerjisini sömürüyorlar, donanım stoklarını eritiyorlar. Yeter ulan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh den başka kriptopara haberi yapan site yok

  • Zorlama kripto para haberi yaptığınız çok belli oluyor artık ya. Tamam sponsorlarınızı üzmek istemiyorsunuz ama sadece dün 4 tane kripto para haberi girdiniz. Böyle böyle düzeltemezsiniz bu meretin kötü gidişatını.

  • DH belli para yatırmış kriptoya...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.