Şimdi Ara

Path of Exile PlayStation 4 Versiyonu Şubat 2019'a Ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Grinding Gear Games, Path of Exile PlayStation 4 versiyonu çıkış tarihinin Aralık 2018'den Şubat 2019'a ertelendiğini duyurdu.
     
    Grinding Gear Games erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
     

    Bu ayın başlarında Path of Exile'ı PlayStation 4 için duyurduğumuzda, Aralık ayında çıkış yapmasını hedeflediğimizi belirtmiştik. Maalesef, çıkış tarihini Şubat başı olarak değiştirmek zorunda kaldık. Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz, çünkü bu sürümün çıkmasını bekleyen bir sürü oyuncu olduğunu biliyoruz.
     
    Yoğun Noel döneminde sertifikasyon sürecini tamamlamak için gereken iş miktarını hafife aldık. Ocak ayında her şeyin hazır olmasını umarken, şimdi hedeflenen çıkış aralığı Şubat ayının başı için çok daha rahat hissediyoruz. Bu ayrıca bize oyun performansı / frame rate üzerinde çalışmak için ekstra zaman verecek.
     
    Tekrar, bunun için çok üzgünüz. Birçok PlayStation kullanıcısının Noel döneminde Betrayal oynamaya istekli olduklarını ve çıkış tarihini heyecanla beklediklerini anlıyoruz. Gelecek yılın başlarında piyasaya sürüldüğünde Path of Exile'ın PlayStation 4'te harika olacağına söz veriyoruz. 

     
    Oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile şu anda Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Yeni genişleme paketi Betrayal 7 Aralık'ta PC için, 10 Aralık'ta Xbox One için çıkacak.  








  • Fena değil ama skiller abartı olmuş biraz dengede tutacaksın yav bu nedir? Oyun dediğin biraz gerçekçi fizik etkisine sahip olacak... Adam 10 lu ok atıyor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.