Şimdi Ara

Roccat, çevre birimleri için özel aksesuarlar duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon veya dizüstü gibi ana akım cihazlara yönelik aksesuarlar bulabilirken bugün ise çevre birimlerinin de aksesuarlarının olduğunu görüyoruz. Roccat bu alanda önemli bir girişim başlattı.


     


    Roccat Unplugged özellikleri ve fiyatı


     


    Roccat Unplugged olarak adlandırılan girişim cihazların ve çevre birimlerinin kullanımını kolaylaştıracak aksesuarlar barındırıyor. Hali hazırda kulaklık, fare ve monitör için 3 aksesuar duyurusu yapıldı.


     


    Ayrıca Bkz.Apple kadınlara yönelik girişimcilik kampı başlatıyor

    Roccat Modulok kulaklıklar için bir istasyon görevi görüyor. Kauçuk ayakları sayesinde zeminde kaymayan istasyon kulaklığı hızlıca asıp geri alabilmek için tasarlanmış. Fiyatı 30 Avro.


     


    Roccat Apuri Raw fare kablosunun karmaşa yaratmaması için geliştirilmiş. Çubuğun üst kısmına astığınız kablo böylece oyunlarda size engel olmuyor. Roccat Apuri Raw 20 Avro fiyat etiketine sahip.


     


    Roccat Tusko ise bir monitör taşıma kılıfı. LAN partilerine kendi donanımını götürmek isteyenler için geliştirilmiş. Monitör veya hepsi bir arada bilgisayarı sıkıca kavrayan kılıf kulpu ile istediğiniz yere taşımanızı sağlıyor. Fiyatı 70 Avro.

     



  • gelmiş geçmiş en ezil musteri hizmetlerindne birine sahip ve 2 yılda butun urunleri bozulan firma. farem 2, klavye 3, apuri 1 kere bozuldu 2 yılda

  • Bir zamanlar çıkarttığı reklamıyla beni çok etkilemiş, gördüğüm en iyi klavye reklamını yapan firma.

    Sesi açıp dinleyin:

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.