Şimdi Ara

Minecraft: Story Mode, interaktif hikaye özelliğini koruyarak Netflix’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Minecraft: Story Mode olarak adlandırılan popüler oyuna ait interaktif hikaye uzun süredir piyasadaydı. Yaptığı anlaşma ile Netflix, Minecraft Hikaye Modu’nu kendi platformuna eklemeyi başardı. Bölümleri bir yandan izlerken bir yandan da yapacağınız seçimlerle hikayeye kendiniz yön verebileceksiniz.

    İlk 3 bölüm yayında


    Minecraft: Story Mode’un orijinal halindeki kadar hareket kabiliyeti tabii ki sunulamayacak (Örneğin ana karakter Jesse’yi hareket ettiremeyeceksiniz.) ama hikayenin interaktif olarak ilerleme özelliği korunacak. Netflix üzerinde ilk 3 bölüm yayınlanmaya başlandı bile. İlk sezonun son iki bölümü ise 5 Aralık tarihinde yayınlanacak. İkinci sezonun Netflix üzerinde yer edinip edinemeyeceği ise maalesef bilinmiyor.


    Ayrıca Bkz.Neon Genesis Evangelion animesi Netflix’e geliyor

    Minecraft: Story Mode'a Netflix iOS, konsol, akıllı televizyon ve bilgisayar uygulamaları üzerinden erişilmesi mümkünken Android tarafında Netflix mobil uygulaması destek vermiyor. Türkiye'den de erişilebilen interaktif hikayeyi buradan izleyebilirsiniz. Hem Türkçe dublaj hem de Türkçe altyazı seçeneği sunulmuş.









  • Farkli bir olay deneyelim bakalim :)

    Edit: Denedim. Tam cocuk isi olmus ve daha kotusu teltale kalitesizligi ortada l. Secimler neredeyse hicbirseyi degistirmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 28 Kasım 2018; 15:56:49 >
  • Oyunu bilgisayarda oynadım ve bitirdim. Netflix üzerinden sadece seçimler yaparak oynayacağız sanırım. Deneyince ben de yazarım :)

  • Çok güzel olacak gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.