Şimdi Ara

Audi e-tron GT Concept, fuar öncesi ilk resmi görselleriyle karşınızda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  


     

    Audi e-tron GT Concept, dün yayınlanan bulanık teaser görüntülerinin ardından ilk resmi görselleriyle karşımızda duruyor. Yarın kapılarını aralayacak Los Angeles Otomobil Fuarı’nda konsept formuyla tanıtılacak e-tron GT, e-tron ve e-tron Sportback modellerinin ardından Audi’nin üçüncü tam elektrikli aracı olacak.
     

    Audi Sport tarafından geliştirilecek 

    Audi e-tron GT, şirketin RS rozeti taşıyan modellerinden sorumlu performans birimi tarafından geliştirilecek. Ayrıca performans biriminin elektrikliye geçiş sürecinde oldukça önemli bir rol oynayacak. Dolayısıyla araçtan rakiplerini üzecek bir performans beklemek çok da yanlış olmaz.

     
     
     

    Doğrudan Tesla Model S’e rakip olan Audi e-tron GT, tıpkı rakibi gibi beş kapılı bir liftback formunda üretilecek. Oldukça sportif ve aerodinamik bir otomobil olacak e-tron GT’nin arkaya doğru eğimli tavanı, yere yakın duruşu, büyük arka difüzörü ve devasa jantları ilk dikkat çeken detaylar arasında.

     
     

    Porsche Taycan'ın platformunu kullanacak 

    Audi tarafından paylaşılan resmi görsellerde araçla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat daha önce çıkan haberler e-tron GT’nin Porsche Taycan ile aynı platformu kullanacağına işaret ediyor. Bu doğrultuda aracın 0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyenin altında tamamlaması ve tek şarjla 400 km’nin üzerinde bir menzil sunması bekleniyor.

     
     
     

    2020 yılında satışa sunulması beklenen Audi e-tron GT şirketin amiral gemisi elektrikli modeli olacak. Aracın kabini ve teknik özellikleri hakkında daha detaylı bilgiyi yarınki tanıtımda öğreneceğiz.

     



  • Modern elektrikli araclarin pillerini yenilemeye gerek yok, 8 senelik Chevrolet araclar ilk gunku kapasitesinde hala, 2012 model Tesla Model S'lerin pilleri %95 kapasitede ortalama. Likid sogutma ile batarya omru konusunda sikinti yasayan sirket kalmadi artik. Amerika'da elektrikli araclarin ikinci el degerlerinin sifir fiyatina kiyasla dusuk olmasinin tek nedeni cogu eyalette toplam $10.000 dolara varan vergi tesvikleri.
  • Çok iyi olmuş

  • 5 yıl sonra bu elektirikli araçların 2nci el piyasası çok düşük olacak. O zaman alırız bir tane. Pilini yeniler kullanırız. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozancn

    5 yıl sonra bu elektirikli araçların 2nci el piyasası çok düşük olacak. O zaman alırız bir tane. Pilini yeniler kullanırız. :)
    Modern elektrikli araclarin pillerini yenilemeye gerek yok, 8 senelik Chevrolet araclar ilk gunku kapasitesinde hala, 2012 model Tesla Model S'lerin pilleri %95 kapasitede ortalama. Likid sogutma ile batarya omru konusunda sikinti yasayan sirket kalmadi artik. Amerika'da elektrikli araclarin ikinci el degerlerinin sifir fiyatina kiyasla dusuk olmasinin tek nedeni cogu eyalette toplam $10.000 dolara varan vergi tesvikleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    hocam aynı istikrarı elektrikli bisikletlerin pil ömründe de görebiliyor muyuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    hocam aynı istikrarı elektrikli bisikletlerin pil ömründe de görebiliyor muyuz?

    En ufak bir fikrim yok :)
  • TITRE TESLA
  • Geçen trafikte e-Golf gördüm,Golf'ün elektrikli modeli,daha önce hiç duymadığımdan bayağı şaşırdım.Tr de de satılıyormu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    hayır
  • Audi tasarım konusunda çıtayı Allah'u Ekber dağlarına çıkardı. Eskiden sıradan basit duruyordu. Şimdi ise rakiplerine ders veriyor resmen.

  • Bakana cevap gecikmemiş :)

  • Tasarımı mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım videosu. Gerçekten müthiş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.