Şimdi Ara

Exynos 9820 işlemcili Samsung Galaxy S10'un AnTuTu puanı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung, merakla beklenen Galaxy S10'u önümüzdeki sene piyasaya sürecek. Exynos 9820 yonga seti ile güçlendirilmiş Galaxy S10 Plus'ın AnTuTu skoru yayınlandı. Benchmark sonuçlarının doğru olduğunu varsayarsak (ki sahte veya manipüle edilmiş olabiliyor) akıllı telefon 325.076 puan almayı başarmış gibi görünüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Pixel 3 Lite bu kez Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi
    Apple tarafından kısa süre önce piyasaya sürülen iPhone XS aynı performans testinden 358.091 puan almıştı. Bunu göz önünde bulundurarak Exynos 9820 işlemcili Galaxy S10'un ciddi anlamda geride kaldığını söyleyebiliriz ki bu da 2019 yılı için yeni amiral gemisi telefonundan çok şey bekleyen Güney Koreli şirket adına endişe verici bir durum.

     


    Henüz yorum yapmak için erken


    Ancak dediğimiz gibi bu konuda kesin konuşmak için daha çok erken. Ayrıca gördüğümüz puan büyük ihtimalle bir prototipe ait. Bununla birlikte Samsung muhtemelen yonga setinin performansını optimize edecek gerekli ayarlamaları da yapacaktır. Benchmark sonuçları aynı zamanda cihazın 6 GB RAM, 2280 × 1080 piksel çözünürlükte ekran ve 128 GB depolama alanı gibi özelliklere sahip olabileceğini de ortaya koydu.



  • Zaten Apple’ı geçmesini bekleyen yok. Kirin 980’ni geçip yeni iphone lara yaklaşması yeterli. Snapdragon 835 bile hala her şeye fazlasıyla yeterken kağıt üzerinde sidik yarıştıran fanboylar olacak.

  • Her zaman ki gibi exynos un cpu iyi gpu su qualcomm ve apple ye gire zayif olacaktir.

  • Oynasa bile apple’ı geçemiyor bu neyin kafası?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu skor yarışları ne zaman bitecek acaba, şu devirde tüm cihazlar hızlı zaten. Son zamanlarda yapay zeka çekirdeklerinden bahsediliyordu bu gibi teknolojilere yoğunlaşılmalı.

  • öyle demeyin aradaki 35k puan farkıyla ayfonlarıyla marsa roket indirecekler belki epılcılar nerden biliyonuz?
  • Maalesef testlerde aldığı puanlara bakarak ve bunu övünme meselesine getirmiş bir nesil bu puanlamalara bakarak seçim yapacaktır. Sosyal medya paylaşımlarında denk geliyorum. Şu kadar aldı diye..

    Açık konuşayım teknoloji hastası olan biriyim. Her cihazı neredeyse aldım kullandım. Ve bu hastalıktan kurtulmaya çalışıyorum. Şu an da XS MAX kullanıyorum. Bir kaç gün önce note 9 kullanıyordum.

    Ondan önce S625 li Blackberry keyone kullandım ve hayatımda eksilen bir şey olmadı. Yapamadığım eksik kalan bir şey de olmadı. Bir kardeşiniz olarak söylüyorum. On Binlerce lira harcamış biri olarak söylüyorum: Kanmayın bu yeni teknoloji reklamlarına, heveslerine, tüketim çılgınlığına..

    En kısa zamanda 2 bin lira fiyat segmentinde bir cihaz alarak yıllarca para döktüğüm bu sektöre daha doğrusu nefsime dur diyeceğim!

    Saygılarımla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpudan çok kaybetmişlerdir muhtemelen. Mali gpular iyi değil. Samsungun cpusu ile qualcommun adreno gpusu bir yongada birleşirşe appleı alt ederler.

  • Bunun S10 olma ihtimali yok. Samsung S6 dan beri 2K ekran kullanıyor gidip de ekranın iyice devasa bir hal aldığı devirde çözünürlüğü düşürmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle şeylere laf atmayı sevmem ama Apple'ın Bionic chipsetini bir kenara koyuyorum. Snapdrogan chipsetleri 805 dahil hele 810 faciasını söylemiyorum bile Exynos chipsetleri karşında üstünlük kuramadı ki. 820, 835 ve 845 rekabetçi bir performans sergilediler. Hatta 845 sentetik testlerin çoğunda 9810 karşında geride kaldı.
    Qualcomm karşındaki her zaman ki gibi zayıf olacaktır nasıl oluyor anlamadım.
    Kaldı ki Exynos derken Samsung kullanmayıp diğer iki marka adını kullanmak garip geldi
    Golf modeli Ford ve Opel karşında zayıf kaldı demek gibi bişey olmuş senin dediğin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A. Burak

    Bunun S10 olma ihtimali yok. Samsung S6 dan beri 2K ekran kullanıyor gidip de ekranın iyice devasa bir hal aldığı devirde çözünürlüğü düşürmez.

    Aslında olabilir ama ekran gerçekte qhd gibi birseydir. Ayarlar ile 1080p yapılmış olabilir. Zira note 8 de la çözünürlük secebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung gpu yu bi düzeltse antutu da 400 bin alır cpu tek çekirdek kekbench de 4500 alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 27 Kasım 2018; 22:57:08 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun dostum. Yalnız madem para verip xs max almışsın, niye bir daha para verip başka bir telefon almaya niyetleniyorsun ki? Bir sonraki telefonda dur diyeceğine şimdi dur de. 2000 liran cebinde kalsın.

  • Apple vuruyor kirbaci.



    Since A9 chipset.

  • 2280x1080 ? S10da bundan iyi bir çözünürlük olmalıydı bence. Bi yanlışlık var bu testte.

  • Hatırlıyor musunuz ne demiştim? Haklı çıktım...
    Şu adrestehttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135765966 şunu demişim:

    "Ben bu işi bildiğimi düşünüyorum. Kirin'in Turbo açık, yani 302.000 puan almış olan hızına bir miktar fark atar. A12 Bionic e yaklaşabilir."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.