Şimdi Ara

Asus’dan çerçevesiz VivoBook 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus’un beğenilen dizüstü bilgisayar serisi VivoBook ekran-kasa oranı açısından akıllı telefonlar ile yarışacak yeni bir 14 inçlik model piyasaya sürüyor. Kompakt bir kasaya sahip olan yeni VivoBook oldukça da güçlü.


     


    Asus VivoBook 14 x420 özellikleri


     


    Asus VivoBook 14 modeli x420 koduyla tanımlanıyor. Modelde 14 inçlik Full HD çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Yüksek renk üretimi sayesinde farklı açılardan bakıldığında üst seviye görüntü kalitesi elde ediliyor. 5.7mm ekran çerçeveleri sayesinde ekran-kasa oranı yüzde 87 civarında gerçekleşmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Cherry’den hızlı yazanlara üst seviye mekanik klavye


    İnce çerçeveler sayesinde kasa da oldukça kompakt bir hale gelmiş. Kasanın ölçüleri 322.4 x 210 x 17.7mm iken ağırlığı da 1.4Kg. ErgoLift menteşe sistemi sayesinde alt yüzey zeminden bir miktar eğimli olarak yükseltilebiliyor. Böylece masaüstü klavye hissiyatı kazandırılıyor.


     


    Sekizinci nesil Intel Core i7 işlemci ile güçlendirilen modelde 16GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar da SSD seçenekleri sunuluyor. Bluetooth 4.2 ve WiFi AC bağlantıları ile desteklenen modelin 20 saate yakın kullanım süresi sunan bataryası da hızlı şarj ile yüzde 60 seviyesine 49 dakikada çıkabiliyor. ASUS Battery Health Charging teknolojisi şarj esnasında verimlilik sağlıyor. USB Tip-C, USB 3.0, HDMI gibi çıkışların olduğu modelin fiyatı henüz açıklanmadı.


     








  • Çerçeveli ya işte. Ne biçim göz ne biçim haber.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.