Şimdi Ara

Beş arka kameralı Nokia 9 PureView'un lansmanı ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nokia'nın yaklaşan yeni amiral gemisi Nokia 9 Pureview son birkaç aydır gündemi meşgul ediyor. Bunun en büyük nedeni de akıllı telefonun beş arka kameraya sahip olacağının öne sürülmesi. HMD Global geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı aracılığı ile bir teaser görsel yayınlayarak 5 Aralık'ta bir Nokia lansmanı düzenleyeceğini duyurdu. Şirketin etkinlikte diğer ürünler ile birlikte Nokia 9 PureView modelini de tanıtacağı söyleniyordu.

     

    Ayrıca Bkz.Türkiye dahil 33 ülkenin mobil internet hızı, WiFi'dan daha yüksek
    Nokia community (@nokiamobileru) adlı Twitter hesabı, Nokia 9 PureView lansmanının HMD Global'in Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas tarafından ertelendiğini duyurdu. Şu an için söz konusu ertelemenin nedeni bilinmiyor ancak kamera sistemi ile ilgili yazılım sorunlarından kaynaklanmış olabileceği söyleniyor.

     


    Telefon 2019'un ilk çeyreğinde gelecek


    Ne yazık ki cihaz Aralık ayında mağazalarda olmayacağı için Nokia fanları biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Nokia 9 PureView büyük olasılıkla 2019'un ilk çeyreğinde raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun 5.9 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Gücünü ise Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM'den alacak. Ayrıca 128 GB depolama alanı sunacağını belirtelim.

     

    Beş arka kamera ile donatılacağı iddia edilen amiral gemisi, suya ve toza karşı dayanıklı olacak. Bununla birlikte geleneksel 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacağı da gelen haberler arasında. Ayrıca 4.150 mAh'lik bir pil içereceği bildiriliyor. Nokia 9 PureView'ın akıbeti hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.







  • Guzlee benzio

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon piyasa çıktıktan 1 2 ay sonra sd8150 li telefonlar piyasada olmuş olacak. Sıkıntılı bir dönemde piyasaya çıkacak. sd845 ile şansı biraz zor gibi.

  • cansev07 kullanıcısına yanıt
    5g desteklememeside büyük dezavantaj olacak. Fakat güzel telefon çıkarırlarsa kirin 970 li p20 pronun sattığı gibi satabilirler. 5 kamerayı yuvarlak dizerlerse satışlar düşer aşırı itici gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SDM845 ile çıkarırlarsa çok büyük hata yaparlar. Her yeni işlemcide sadece gelişen şey hız ve verimlilik değildir. Aynı zamanda görüntü işleme yetenekleri de gelişiyor. O yüzden bu kadar uğraşılmış bir sistem için son jenerasyon işlemci kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sadece kamera ve yazılım değil aynı zamanda elde edilen görüntüyü en iyi şekilde işleyebilen bir donanım da şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 16 lısını çıkarıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki ölü doğacak bir telefon. 2019’un ilk çeyreği sd855 dönemi olacak ve bu dönemde böyle bir dezavantaj kesinlikle çok büyük etken olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu 3,5 luk giriş telefon üreticilerine kötü bir şeyler yapmış olmalı hepsi telefondan çıkartmaya çalıştığına göre. bana kimse gelipte daha iyi ses çipi koymak için yapıyorlar demesin, çıkartılan telefonlardan hangisinde daha iyi ses çipi var. insanları aptal yerine koyarak 1 dolar da olsa masraftan kaçmak için zorla tüketiciye kabul ettirmeye çalıştıkları başka bir sahtekarlık.
  • arkadaş nedir bu fazla kamera sevdası adam akıllı düşük diyafram aralıklı 2 kamera yap yeter işte yoksa bunun tüm arka kapağı kaplayana kadar yolu var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.