Şimdi Ara

Darksiders III İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metacritic (PS4): 64
    Metacritic (PC): 72

Niche Gamer 90
    God is a Geek 90
    Areajugones 90
    Gadgets 360 90
    The Games Machine 87
    Hobby Consolas 85
    Spaziogames 85
    Gamersky 82
    Shacknews 80
    Windows Central 80
    Game Informer 80
    Destructoid 80
    GamingBolt 80
    Digitally Downloaded 80
    Softpedia 75
    PlayStation Universe 75
    Merlin'in Kazanı 74
    TechRaptor 70
    IGN 70
    PC Invasion 70
    GamesRadar+ 70
    Press Start 70
    RPG Site 70
    TheSixthAxis 70
    Worth Playing 70
    GameMAG 70
    Critical Hit 60
    Push Square 60
    Daily Mirror 60
    AusGamers 58
    Stevivor 50
    VideoGamer 50
    Game Revolution 40
    GameSpot 40
    CGMagazine 40
    Game Rant 20 

• Beklenildiği gibi puanlar. Oyunu daha deneyimlemedim fakat ilk iki oyunun gerisinde olduğuna şüphem yok.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilk duyrulduğunda çok sevinmiştim videolar geldikçe böyle olacağını çok belli etmişti

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun çoktan çıktı sanıyordum .

Darksiders III İnceleme Puanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 26 Kasım 2018; 16:32:41 >
  • Oyundaki hakeret animasyonları indie amatör oyun gibiydi. Çok kötüydü. Belliydi böyle olacağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksider 1 efsaneydi sonra çıkanlar vasatın altın da

• hiç sevmemiştim zaten bu seriyi, belliydi bununda patlayacağı.
  • Combat ve boss savaşları çok basit gelmişti,genel anlamda sığ bir oyun bekliyordum.Gamespot beklediğimden bile yüksek not vermiş.
  • Ahahah tahminim tutmuş, üzücü :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu yahu, güzelim serilerin batırılmış devam oyunlarını görmek zorunda mıyız?

• puanlar beklediğimden yüksek. ilk 2 oyunun gerisinde olabilir belki ama oynanmaz olarak görmüyorum.. iyi bir indirimle sırf senaryo için bile bakılabilir bence.

• Patlayacağını öyle bir belli ediyordu ki ... Puanlar fazla bile.

• Hayatımda gördüğüm en saçma tablo her halde bu ne herkes kafaya göre rakam atmış gibi 75 puan ederi var gibi duruyo 60 puan altı bence sallama rakamlar 20 ne lan dalga mı geçiyonuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh

Patlayacağını öyle bir belli ediyordu ki ... Puanlar fazla bile.

Şu tabloya patladı mı diyosun cidden 90-80 dolu liste 20 veren kesin dikkat çekmek için yapmış abartı çünkü 20 ne şaka gibi ortalama 75 puan gibi duruyo şuan ıgn falan bak ne demek istediğimi anlarsın hade en kötü 70 o da çok rahat oynanır kötü bi yapım demek olmuyo ortalama yada üstü.

• ne diyeyim.. böyle olacağı belliydi. 269 tl steam de şu anda.. PS4 nerden baksan 350-400 arası çıkar ( spotçularda ) .. bu fiyatlara almaya değmez gibi görünüyor. Mahvettiler güzelim seriyi. üzüldüm açıkçası.. IGN Gamespot ortalamasını alırım ben genelde. 55 puan ederi yani.. baya kötü görünüyor.

• mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Ps store 179 tl

• Ohhh abartmışlar! Oyunun videolarını seyrediyorum okadarda kötü değil! Tamam muhteşem değilde bu puanlarıda haketmiyor bence ortalama 75 puan ama 60 çok abartı. Ne oyunlara 70 80 verdiler popülerleşme olmadığı için düşük vermişlerdir!
  • benim anlamadığım bir şey var. oyunun ps4 versiyonu ile pc versiyonu arasında neden bu kadar çok metacritic farkı var? pc metacritiğinde oyun gayet ortalama üstü ve gayet iyi bir oyun aldığı puana bakarsak (72 yüksek puandır arkadaşlar) ama ps4 meta critiğinde ortalama üstü 64 puan almış. NEDEN? bilen varsa açıklasın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: choyrn

Ps store 179 tl

Multiplatform oyunları genelde PC de oynamayı tercih ediyorum. Yine de cevabınız için teşekkürler.

• ign ye falan bakmayın beyler. hep para dönüyor bu işin içinde, shadow of tomb raidere 95 vermişti ign. gameinformere bakıyorum ben onlar adaletli puanlıyor. gameinformer 80 vermiş. oyun mekaniği de fena durmuyor bakalım nasıl çıkacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.