Şimdi Ara

LG'den yeni akıllı hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Google Asistan desteğinden faydalanarak akıllı bir ev deneyimi sunmak isteyen üreticiler arasına LG de eklendi. LG yeni duyurduğu XBoom AI ThinQ WK9 isimli akıllı hoparlörüyle gerçeğe yakın ses deneyimi vadediyor.

    LG hoparlörün üretilmesinde V40 ThinQ ve G7 ThinQ model akıllı telefonlarının desteklediği “Master Quality Authenticated” ses kodeğinin üreticisi Meridian Audio firmasıyla iş birliğine gitmiş. LG’nin bu kodek için dile getirdiği “müzikten aldığımız zevk temelinden değişecek” iddiası hoparlör için geçerliğini koruyor.

    Göreceli kompakt yapıda olan hoparlörün kullanıcılarına yaşatacağı ses deneyiminin, muadillerine göre yüksek kalitede olacağı iddia ediliyor. LG baş direktörü Seo Young-jae diğer yapay zekâ destekli hoparlörlerin aksine WK9’un ses kalitesinin rakiplerinin çok ötesinde yüksek gerçeklik sunacağını iddia ediyor.
     

    370 x 244 x 145 mm boyutlarında ve 1,51 kg ağırlığındaki hoparlör gücünü 20W’lık stereo sürücülerden alıyor. 8” HD çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip WK9 “Android Things” işletim sistemiyle çalışıyor. Wi-fi ve bluetooth ile çevre bileşenler ile iletişim kurabilen WK9 ayrıca 5mp’lik ön kamerasıyla görüntülü görüşme imkânı da sunuyor. Diğer LG ThinQ cihazlarının kontrol üssü gibi görev alabilen WK9, Google Asistan destekli 1000’i aşkın cihazla da eşlenik çalışabiliyor.

    LG akıllı hoparlörünü ilk olarak Amerika’da piyasaya sürecek. Daha sonra dünya genelinde satışa çıkması bekleniyor. LG cihazın satış tarihi ve fiyatı hakkında detaylı bilgiyi daha sonra paylaşacağını belirtmiş.







  • Ekran gereksiz olmuş bence malum doğrudan fiyata etki edecek. Zaten telefon ile bağlandığında ekrana gerek kalmıyor. Keşke odak noktası ses olsaymış. Hoparlörün boyutları be ağırlı dikkate alınınca çok da vaatkar durmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 24 Kasım 2018; 22:31:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.