Şimdi Ara

Amazon'da gizemli bir veri ihlali yaşandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amazon geçtiğimiz gün büyük bir veri ihlali yaşadı. Yaşanan bu olayda müşteri isimleri ve e-posta adresleri web sitesinde şifrelenmemiş olarak görüntülendi. Bu olayın neden meydana geldiği, kaç müşterinin etkilendiği ve sonuçlarının ne olduğu ise Amazon tarafından cevaplanmayan sorular.

     


    Amazon suskunluğunu koruyor


    Amazon'u suskunluğa iten bu veri ihlali ile ilgili olarak kullanıcılara: "Web sitemiz, teknik bir hata nedeniyle e-posta adresinizi, adınızı ve e-posta adresinizi yanlışlıkla yayınladı. Sorunu düzelttik ve yaşanan bu olay nedeniyle şifrenizi değiştirmeniz veya başka bir işlem yapmanız gerekmiyor." şeklinde bir e-posta göndererek durumu bildirdi.


    Bu açıklamanın yanı sıra Amazon konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle yaşanan bu ihlalin ne derece ciddi olduğuna karar vermek oldukça zor. Bilgisayar korsanlarının Black Friday ve Cyber Monday alışveriş günleri için böyle bir saldırı yapmış olma ihtimalleri üzerinde duruluyor. Amazon'dan resmi bir açıklama gelirse, sizleri bilgilendireceğiz.

      







  • Bizim için sıkıntı yok beyler halihazırda elin ugandalısı açık adresimize kadar her şeyimizi bildiği için malum hükümet verilerimizi çok iyi korumuştu zamanında...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam benden daha gizemli olamaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Robot

    Bizim için sıkıntı yok beyler halihazırda elin ugandalısı açık adresimize kadar her şeyimizi bildiği için malum hükümet verilerimizi çok iyi korumuştu zamanında...
    Thanksgiving.epicm.org muydu neydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • no problem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.