Şimdi Ara

Huawei katlanabilir telefonunu Mate serisi altında piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei'nin katlanabilir  telefon çıkarma hazırlığı yapan şirketlerden biri oluğunu biliyoruz. Daha önce bu konuda bazı söylentiler gündeme gelmişti. Şimdi ise cihazın hangi isimle piyasaya sürüleceği konusunda bazı detaylar ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone Xs ve iPhone XR, Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!
    Çinli teknoloji devinin katlanabilir telefonunu Mate serisi altında çıkaracağı söyleniyor. Şu an için masada Mate F, Mate Flex, Mate Flexi ve Mate Fold olmak üzere toplam dört alternatif isim seçeneği var. Bunlardan hangisinin kullanılacağı bilinmediği gibi Huawei'nin cihazı tamamen farklı bir isimle karşımıza çıkarma ihtimali de var.

     


    2019 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılabilir


    Katlanabilir telefon Mate serisinin bir parçası olacağı için amiral gemisi seviyesinde özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz. 5G teknolojisini destekleyeceği zaten doğrulanmıştı. Bunun haricinde açıldığında 8 inç, katlandığında ise 5 inçlik bir ekran sunacağı belirtiliyor.

     

    Huawei, katlanabilir akıllı telefonunu 2019 yılı içerisinde çıkaracağını resmen onayladı. Şirketin cihazı Barcelona düzenlenecek 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtabileceği söyleniyor. Ancak henüz kesinleşmiş bir tarih yok. Önümüzdeki günlerde muhtemelen konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olacağız.







  • Katlanabilir telefon konsepti bir tek benim ilgimi çekmiyor olamaz. Katlanabilir telefon işi tıpkı VR'da olduğu gibi anlamsız, kullanışsız, gerçeklere ayağı basmayan, boş bir pr örneği sadece.


  • Mate 20 pro zaten katlanıyor
  • Kafadan 2000€ olur ve Türkiye piyasasına bile girmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Alakası yok.Marjinal olacağım diye saçmalama.

  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Marjinallikle ne alakası var? Olacağı söylüyorum sadece, topluma yayınlamayacak fuzuli bir teknoloji. Bunun yerine farklı şeylere odaklanmalılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski Moto razr'a benzeyen bir konsept var internette dolaşan, onun gibi katlanan telefon yapılırsa mükemmel olur, ama bu ve bunun gibiler için bende sizin gibi düşünüyorum ve marjinal değilim 👍👍👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.