Şimdi Ara

Google, Chrome tarayıcısında sekmeleri gruplandırabileceğimiz bir özellik geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • En çok kullanılan internet tarayıcısı Chrome, uzun süredir kullanıcıların istediği bir özelliğe nihayet kavuşuyor. Google tarayıcıda açılan onlarca sekmeyi gruplara ayırabileceğimiz bir özellik üzerinde çalışmaya başladı ve yakında kullanıma sunacak.

     


    Yakında kullanıma sunulacak


    Birçoğumuz internette sörf yaparken belli bir süre sonra kendimizi onlarca sekmenin arasında bulabiliyoruz. Bu da istediğimiz sayfaları bulmamızı zorlaştırıyor ve can sıkıcı bir hale bürünebiliyor. Yeni Chrome özelliği sayesinde artık bu sekmeleri organize edebileceğiz ve farklı görevler için kullandığımız sekmeleri aynı grup altında toplayabileceğiz.


    Bazı Chrome eklentileri ile de yapılabilen bu özellik, esasen kullanıcıların klasör oluşturmasını sağlıyor. Yer imlerini andıran bir tarzda gelecek olan bu yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak bu çok fazla bekleyeceğimiz anlamına gelmiyor.

      







  • Bu isi yapan 3 tane eklenti vardi zaten, yenilik diye eklemisler.

  • Esasında önceden Firefox da olan ve Chrome için işime yarayacak bir özellik. Chrome da çok sekme açmış ve daha sonra lazım olur diyerek saklamak istiyorsam TabCloud ile kaydediyorum. İstersem hepsini kapatayım, sonra tek tık ile açabiliyorum. Ayrıca benim 50-60 sekme açık olduğu oluyor. O kadar sekme RAM yiyiyor olsa en az 3 GB RAM yer yani. Fakat onun için de The Great Suspender kullanıyorum ve "Bir sekme 1 saat kullanılmazsa uyut" diyiyorum. Sekmeler uyuduktan sonra istersem PC yi kapatayım, tekrar Chrome açtığım zaman 60 sekme açılsa bile RAM yemiyor. Hazırda bekliyorlar. Üzerlerine tıklarsam anca yeniden yükleniyorlar. Sonra baktıkça işim bittiği zaman kapatıyorum. Bu sayede her Chrome açtığımda tüm sekmeler tekrar tekrar İnternet de harcamıyorlar.

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizde benim gibi çok sekme açmayı seven birisiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Sanırım sizde benim gibi çok sekme açmayı seven birisiniz.


    Google, Chrome tarayıcısında sekmeleri gruplandırabileceğimiz bir özellik geliştiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.