Şimdi Ara

Yeni Spectacles gözlükler daha pahalı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Snapchat uygulamasının geliştiricisi Snap Inc.’nin ilk nesli başarısız olmasına rağmen Spectacles gözlükleri üzerindeki ısrarlı yatırımı devam ediyor. Yakın zamanda ikinci nesil Spectacles gözlüklerini piyasaya süren Snap Inc. üçüncü nesil için de çalışmalara başladı.


     


    Spectacles 3 özellikleri ve fiyatı


     


    Spectacles gözlükleri akıllı gözlük sınıfında olsa da yetenekleri oldukça sınırlı. Üst kısmında bir kamera olan gözlüğün ilk iki neslinde çok kısa videolar kaydederek Snapchat üzerinde paylaşmak veya canlı yayın yapmak mümkündü. Gözlük sadece akıllı telefonlara bağlanarak paylaşım işlevlerini yerine getirebiliyordu.


     


    Ayrıca Bkz.Bu oyun yuttuğunuz sensörlerle oynanıyor

    Firmaya yakın kaynaklar yeni nesil gözlüklerin önemli değişiklikler ile geleceğini belirtiyor. İlk olarak üst kısımda artık iki adet kamera yer alacağı ifade ediliyor. 30 saniyelik kısa videoların yanı sıra yine canlı yayın imkânı da mevcut.


     


    Diğer bir yenilik HD video kaydederken zengin gerçeklik özelliklerinin doğrudan eklenebilmesi. Ayrıca 3D fotoğraf efektlerinin de destekleneceği kaydediliyor. Son olarak gözlüğün gövdesi plastik yerine alüminyum alaşımdan imal edilecek.


     


    Bu değişiklikler elbette maliyete önemli derecede etki ediyor. 130$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkan ikinci nesil gözlüklerin aksine Spectacles 3 için 350$ civarında bir seviye konuşuluyor. Bu büyük fiyat artışı gözlüğün hitap ettiği kitleyi oldukça kısıtlayacaktır. Gözlüğün muhtemel çıkış tarihi olarak 2019 başları gösteriliyor.




     







  • 🤟🏻

    Yeni Spectacles gözlükler daha pahalı olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 21 Kasım 2018; 22:52:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youtube görüntü atmak için ideal !
    en azından millet, ne çekiyon lan diye artistlik yapmıyor !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.