kucuk bır arastırma yaptım ve notebook için logitech z4 almayı dusunuyorum. kullanan arkadaslara seslenıyorum. bu setin ses kalitesi nasıldır? bu fiyata degermi? yada bu fiyatlarda alınabilecek en iyi 2.1 ses sistemi hangisidir?
edit: an itibariyle bu ses sistemi nova bilgisayarda 122$+kdv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaschee -- 15 Nisan 2007; 21:17:20 >
Bende masaüstü sistemim için almayı düşünüyorum. x-530 gibi 5.1 sistem almak yerine tahminimce daha kaliteli olan 2.1 bir sistem almayı düşünüyorum. İki seti de aynı koşullarda dinleyen biri varsa ve görüş bildirirse memnun olurum.
müzik için, z4 çok daha iyi x-530 dan. subwoofer i daha kaliteli uydulari zaten daha kaliteli. surround sese çok ihtiyacin yoksa al z4.
bu fiyata değer mi bilmiyorum, ben aldım ama ucuz değil neticede. i-trique l3800 e göre, onboard ses kartinda verdiği sonuç çok daha iyi(ikisi de onboard a bağli iken z4 çok daha iyi). belki x-fi gibi bi kart olsa i-trique de iyi olur, onboard da güzel değildir onu bilemicem eve gelip karşilaştirma şansim olmadiğindan. daha düşük model i-trique ler daha iyi ses veriyomudur bilmem ama fiyatlari da ya z4 kadar ya da daha fazla. bi inceleme yazmiştim, onu okumuşsundur sanirim aslinda, bi daha tekrar etmiyeyim, özellikle sorduğun orada açiklamadiğim bi sorun varsa, memnuniyetle cevaplarim.
Ses sistemı Nasıl olsun dedım, Bana Logitec Z4 2+1 olcak dedi. İçimden Yuh be 9 mılyar küsürlük makına toplattır 2+1 al olcak işmi dedim. sonra sistemi toparladım neyse Kurmaya gıdıyoruz. ofisine geldik makinayı hazır hale getirdim.
Hoparlörü yani Logitec z4 2+1 i yerleştirdim Kumandadan usul usul açtım ses inanılmaz harika bas deseniz kalite tiz desenız kalite.
hani creativlerde 4+1 olsun 5+1 olsun sesı az actıgınızda kaliteli gelir ama sesi yukselttiğinizde kalite bozulurya, bunda yok öyle birşey Son ses de açsanız kısık sesde dınlesenız KaLite aynı benim görüşüm Bunun yanında Creative 2+1 , 4+1 ve 5+1 ses kalitesi bakımından Logitec Z4 2+1 daha iyi. tavsiye ederim PİŞMAN ASLA OLMASSINIZ.
Not:Önümüzdeki Hafta içinde kendime Toplayacağım sistem içindede Hoparlörü z4 seçtim
Belki İnanmayacaksınız ama 9 küsür milyarlık sistem toplamıştım 4 ay öncesine kadar Müşteriye.
Ses sistemı Nasıl olsun dedım, Bana Logitec Z4 2+1 olcak dedi. İçimden Yuh be 9 mılyar küsürlük makına toplattır 2+1 al olcak işmi dedim. sonra sistemi toparladım neyse Kurmaya gıdıyoruz. ofisine geldik makinayı hazır hale getirdim.
Hoparlörü yani Logitec z4 2+1 i yerleştirdim Kumandadan usul usul açtım ses inanılmaz harika bas deseniz kalite tiz desenız kalite.
hani creativlerde 4+1 olsun 5+1 olsun sesı az actıgınızda kaliteli gelir ama sesi yukselttiğinizde kalite bozulurya, bunda yok öyle birşey Son ses de açsanız kısık sesde dınlesenız KaLite aynı benim görüşüm Bunun yanında Creative 2+1 , 4+1 ve 5+1 ses kalitesi bakımından Logitec Z4 2+1 daha iyi. tavsiye ederim PİŞMAN ASLA OLMASSINIZ.
Not:Önümüzdeki Hafta içinde kendime Toplayacağım sistem içindede Hoparlörü z4 seçtim
Saygı ve sevgilerle....
9 mılyarmı höhhh:) ne adamlar var ya paraya boyle kıyılır herhalde
sezar sana katılıyorum efsane seri olan 3300 yada en son ürün olan 3800 2 sette süper ama 3300 zor bulunur 3800 de onun ayarında alınabilecek set ama sakın bu setler varken z4 almayın paranıza yazık olur
sezar sana katılıyorum efsane seri olan 3300 yada en son ürün olan 3800 2 sette süper ama 3300 zor bulunur 3800 de onun ayarında alınabilecek set ama sakın bu setler varken z4 almayın paranıza yazık olur
Sana göre hangisi iyi? 3300 mü 3800 mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 28 Nisan 2007; 13:10:17 >