Şimdi Ara

Once Upon A Deadpool için ilk fragman yayımlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu yılın başında vizyona giren ikinci bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Deadpool, daha yıl bitmeden beyaz perdeye geri dönüyor. Mayıs ayında vizyona giren Deadpool 2'nin daha düşük yaş sınırı alması için elden geçirilmiş versiyonu olan Once Upon A Deadpool, önümüzdeki ay vizyona girecek.
     
    Kuzey Amerika'da R reytingi alan, yani 18 yaş sınırı ile vizyona giren Deadpool 2'nin bu yeni versiyonu PG-13 olarak sınıflandırıldı. Bu da 13 - 18 yaş aralığındaki sinemaseverlerin de filmi izleyebileceği anlamına geliyor. 20th Century Fox, Once Upon A Deadpool ile sevilen karakterini daha geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmayı amaçlıyor.
     
    Once Upon A Deadpool, Deadpool 2'nin aşırı şiddet ve argo içeren kısımları çıkarılmış yumuşatılmış versiyonu olsa da bazı yeni sahneler de içerecek. Bu yeni sahnelerde Deadpool, ikinci filmin hikayesini Fred Savage'a anlatacak. Savage daha çocuk yaştayken The Princess Bride filminde benzer bir rolü canlandırmıştı.
     
    ABD'de 12 Aralık'ta vizyona girecek ve kısa bir süre gösterimde kalacak olan Once Upon A Deadpool, ABD dışında bazı ülkelerde de vizyona girecek. Ne var ki Türkiye'nin bu ülkeler arasında yer alması beklenmiyor.
     







  • İşte sinemayı sadece ticarethane olarak gören zihniyet. Bunların gözünde sinema 7.sanat dalı falan değil kesinlikle.

  • Kimse Kemal Sunal olamaz o ayrı ama Ryan Reynolds Deadpool serisiyle tüm dünyanın Kemal Sunal'ı olma yolunda ilerliyor, aynı esprileri başka biri yapsa bu kadar komik olmaz, adam rol yapmıyor bildiğin karakteri yaşıyor, yaşatıyor. Daha önce bu kadar sevilen, tüm dünyada beğenilen komedi filmi karakteri de var mıydı bilmiyorum, baştan da söyleyeyim bana göre deadpool süper kahraman filmi değildir, ayrıca iyiki de değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 21 Kasım 2018; 2:6:55 >
  • Uzun yıllardır super kahraman filmi izlemiyorum. Sonunda ne olacağını bildiğim filmlerden haz almıyorum. Görsel efekt pazarlamadan başka birşey değil bu tarz filmler. İstediği kadar konu işleyişi iyi olsun kabak tadı veriyor. (türk filmlerinide izlemiyorum ne sinemada ne televizyonda - kaç sene oldu ben bile unuttum) En son 2000 senesinde Kahpe Bizans'ı izlemiştim sinemada. Zamanına göre güzeldi. Birde GORA'yı izledim DVD'den fena değildi. Daha kaliteli filmler var ama bilinmiyor hem yurtdışı hem türk piyasasında. Araştırma yapınca adı sanı duyulmamış güzel ve kaliteli filmleri bulmak mümkün. Super kahraman tarzı filmler mi ? Almayayım. İzleyenlere iyi seyirler.

  • Aynı filmi ikinci defa izletiyorlar.

    Güzel fikir.

  • İsim güzel olmuş :)

  • Türkiyeye girmemesi normal. Bizde yaş sınırı yok nasılsa. 9 yaşında çocuklar bile ilk filmi izlemişti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    İşte sinemayı sadece ticarethane olarak gören zihniyet. Bunların gözünde sinema 7.sanat dalı falan değil kesinlikle.
    Stüdyo bu filmi para kazanmak için çekmiyor filmin biletleri 1 dolar olacak ve gelen paralar f*ck cancer adlı bir kanserle mücadele kurumuna bağışlanacak birşey bilmeden atıp tutmayın.
  • genelde 2. filmler, 1.sinin gölgesinde kalır
    bunu bir tek T2 geçe bilmişti
    birde ; Deadpool 2 filmi diye bilirim !

  • Bu fragmanı ilk gördüğümde heralde yine klasik Deadpool'un şakaları sanmıştım. Gerçekmiş demek. Ne gerek vardı şimdi?
  • Deadfool

    Neyse nete düşünce izleriz bunuda ozaman madem tr de gösterime girmeyecek. Deadpool ise koy sepete hesabı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 7 Aralık 2018; 0:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.