Şimdi Ara

LG Q9 sızmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG’nin üst seviyeye sunacağı yeni akıllı telefonu Q9 görselleri sızmaya devam ediyor. Yeni sızıntılar daha fazla ayrıntıyı ve tasarım detaylarını da gözler önüne serdi. Yeni modelde önemli bir detay var.


     


    LG Q9 özellikleri


     


    Bilindiği üzere firma G serisi amiral gemisinin alt versiyonu olarak görülebilecek Q serisini başlatmıştı. Bu yıl LG Q7 ve Q8 olarak iki model piyasaya çıkaran firma gelecek yıl başlarında da Q9 modelini piyasaya sürecek.


     


    Daha önce sızan bilgilerde LG Q9 modelinin 6.1 inçlik ekrana ve 4GB RAM kapasitesine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Google Play Console üzerinde fark edilen yeni bilgilere göre çentikli ekranın çözünürlüğü 2340 x 1080 piksel olacak.


     


    Ayrıca Bkz.LG Q9 özellikleri detaylanıyor

    Diğer bir ayrıntı ise modelin Snapdragon 821 ile geleceği yönünde. LG Q8 modelinde Snapdragon 450 yer alıyordu. Bu bakımdan yonga seti tarafında tam bir karşılaştırma yapmak mümkün değil ancak Snapdragon 821 yonga seti özelleştirilmiş çekirdekler ile daha verimli olacaktır.


     


    Bu ayrıntı başka bir detaya gidiyor zira bu konfigürasyon yıl başlarında tanıtılan LG G7 Fit akıllı telefonu ile benzeşiyor. Sızdırılan görseller de bunu destekler mahiyette. Bu bakımdan LG Q9 modeli LG G7 Fit modelinin elden geçirilmiş hali olacak.


     


    Bu doğrultuda modelin 32GB/64GB kapasite seçenekleri, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 3000mAh kapasiteli batarya ve askeri standartlarda dayanıklılık özellikleri olacağını söyleyebiliriz. LG Q9 modelinin CES 2019 fuarında tanıtılması bekleniyor.


     







  • Her tarafı sızma olsa ne yazar, sonuçta LG...

  • yavaş sızsın ayağımız kayacak

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Güldürdün kardeş.
  • Snapdragon 821 miii.
    Bence Snapdragon 810 ile gelsin. Yanında da mangal yelleyici hediye etsin.
    Telefonu mangal niyetine kullanır, yelleriz...

    LG Q9 sızmaya devam ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 20 Kasım 2018; 22:47:34 >
  • sızan LG telefonsa ses etmeyinde sızsın...

  • Ne çok LG sever varmış yahu! :D Kan davası mı güdüyorsunuz markalara karşı? Diğer markalardan bir farkı yok, her zaman daha çok para kazanma peşindeler sonuçta.
    En azından şimdilik müşterilerini alenen kazıklamadılar, mahkemelerde haklarında kararlar çıkmadı; telefonları patlamadı falan yani.
  • Epey içmiş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.