Şimdi Ara

YUH ARTIK TİGANA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş’ı hem ligde hem kupada şampiyonluk yarışına ortak eden Fransız teknik direktör, yönetim kurulu ile yaşadığı görüş ayrılıkları nedeniyle ayrılmayı düşünüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın, takımı hem ligde hem kupada şampiyonluk yarışına ortak etmesine rağmen bazı sıkıntıları bulunduğu ve sezon sonunda görevinden ayrılabileceği belirtildi. Yarın Paris’e gidecek olan Fransız teknik direktör, burada ailesi, menajeri ve avukatıyla görüşerek, siyah beyazlı takımda kalıp kalmayacağına karar verecek.

1.5 yıldır Beşiktaş’ın başında olan ve 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Tigana’nın gitmeyi düşünmesinin en önemli sebebinin Yıldırım Demirören yönetiminin bazı uygulamaları olduğu bildirildi. Özellikle Futbolcu Tarama Ekibi’ndeki antrenörlerinden Bettoni’nin yönetimin baskısıyla istifa ettirilmesinden rahatsız olan Fransız teknik adamın ayrıca transfer konusunda da başkan Demirören ile görüş ayrılığı yaşadığı kaydedildi. Bugüne dek 10’a yakın futbolcu transfer ettiren Tigana’nın, gelecek sezon için de 6 oyuncu istemesi, yönetim ile arasında problem oluşmasına yol açtı.

Sorun para değil

Ünlü teknik direktörün konu ile ilgili olarak yakınlarına, "Beşiktaş’ta para yönünden hiçbir sıkıntım yok. Bugüne dek kulüpten 2 milyon 50 bin Euro aldım. Sözleşmemi tamamlarsam toplam alacağım para 6 milyon Euro’yu bulacak. Benim sıkıntım parasal değil idari konularda. Yönetim hem Türkiye’de hem Avrupa’da büyük başarılar kazanmamızı istiyor ama mevcut kadroyla bunu yapmamız imkansız. En az 6 futbolcu daha almalıyız" dediği ifade edildi.

Jean Tigana’nın ’ayrılık’ kararı vermesi halinde Beşiktaş yönetiminin, takımın başına bir Türk teknik direktörü getireceği belirtildi. Öncelikle Samet Aybaba-Mehmet Ekşi-Feyyaz Uçar üçlüsünü düşünen yönetimin diğer alternatiflerinin Hikmet Karaman ve Güvenç Kurtar olduğu kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

6 TRANSFER DAHAMI DELİRDİ GALİBA BU ADAM AMA TAKIMDAN GÖNDERİLECEKLER VARMI Kİ NE DERSİNİZ ?

• gitsin çok istiyorsa

ali-feyyaz ne güne duruyor
  • samet aybaba go home baba
  • oooh yandaaan...
  • Lucescu, baba gibi adamdır. Ah Luce ahh nelere kaldık
  • oh gidiyor kurtulduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tigana'nın bir yere gittiği yok boşuna heveslenmeyin hemen derim
  • Defansa iki sakatlanmayan stoper lazim.on libero super bence, onunde oynayan Rico-Delgado super, Forvet gayet iyi Bobo gitmesse. Bence ne kadar az gol yersek yiyelim onliberolar saolsun defansa adam lazim.
  • ibrahim akının oynaması-bakinin biran önce gitmesi-burağın kendini toparlaması-fahrinin ve mehmet sedefin oynatılması-klebersonun toparlanması lazım çok şey istedim yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.