Şimdi Ara

Huawei, 5G destekli katlanabilir telefonunu MWC 2019’da tanıtmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hiç şüphesiz bu yılın en çok konuşulan cihazları katlanabilir telefonlar olacak. Görünen o ki Huawei bu durumun farkında ve MWC 2019 (Mobil Dünya Kongresi) firmanın katlanabilir telefonuna ev sahipliği yapacak. Telefonda ayrıca 5G desteği bulunması bekleniyor.

    Prototipler hazır


    Bazı kaynaklara göre Huawei, Koreli iş ortaklarına katlanabilir cihazın prototiplerini göstermeye başlamış bile. Huawei katlanabilir telefonlar için yeni bir iletişim paketi desteği hazırlamak konusunda da oldukça hevesli. Çalışmalarını hızlandıran firmanın cihazı MWC 2019’da mutlaka tanıtmak istediği öğrenildi. Görenlerin belirttiğine göre cihaz neredeyse piyasaya sürülmeye hazır. Hatta çoğu kişinin cihazın nasıl geliştirildiği konusunda merak içinde kaldığı öğrenildi.



    Açık hali 8 inç boyutlarında olacak cihaz katlanınca 5 inç’e kadar küçülecek. Samsung’un 7.3 inçten 4.6 inçe dönüşen katlanabilir telefonuna kıyasla Huawei’nin modeli bir miktar daha büyük. Ekran kısmında ise Çin merkezli BOE firmasının katlanabilir panelleri kullanılmış.


    Ayrıca Bkz.Samsung'un 1.800 dolarlık katlanabilir telefonu işte böyle görünecek

    5G destekli ilk katlanabilir cihaz olmayı amaçlayan bu model, üst seviye ağ hızlarına ulaşmayı amaçlıyor. Cihazın satışlarına ise ilk olarak Avrupa’da başlanılacağı tahmin ediliyor.  








  • Katlanabilir telefon furyası umarım başladığı gibi hızlı biter.
  • Hiç sanmam çentik gibi bunu da hayatımıza monte etmek için herşeyi yapacaklar 😒

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resim temsili olabilir de en azından biraz mantıklı olsun kapalı iken çentikli açınca çentik kayboluyor onuda arkaya mı katılıyoruz???

  • Katlanabilir ekrandan sonra acaba ne gelecek? İlk önce siz bataryayı geliştirin de sonra bunlara geçersiniz. Tabii satışı arttırmak için saçma sapan özellik koyacaklar, neden bataryayı ellesinler ki!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Origami destekli telefonlar ne zaman gelecek acaba...

  • şu görselde olduğu gibi bir telefon gelsin satış rekorlarının içinden geçer. bizim milletimiz hala ne gerek vardı yauv diyor :))
    böyle böyle geri kaldık işte bunlara kalsa 3310dan hallice telefonlar yeni yeni piyasaya çıkıyordu. allahtan daha ilerici, inovatif insanlar varda birşeyler geliştiriyorlar.

  • ekran kırılma olayını çözmüşlermi acaba? yoksa yere ilk düştüğünde elveda mı diyoruz.

  • Şu katlanabilir ekran teknolojisi inanılmaz yüksek seviye bir teknoloji... Keşke ülkemizde de olsaydı.
    Vestel yapabilir mi bunu?
    Vestel.

  • Bunun üstü hologram telefon teknolojisinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.