Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana lütfen acil olarak Most wanted hamachi programını linkini verir misiniz? forumda buldum 2 tane ama onlarda ölmüş lütfen yardım edin

• yardım geldiiii cankurtaran:)

LİNK:http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.60-tr.exe

Hamachi Programını Kurduktan Sonra Kendinize İsim Vermek için Hamachi Programı Açıldığında Sol Köşede Power Tuşunu Gibi Bir Tuş Var Oraya Tıklayın Orda Size Hangi ismi Kullanıyacağınızı Söylüyor Oraya Nick'inizi Girin MeseLa
    ismim[TR] Gibi Koyabilirsiniz Sonra ileri Diyin Sonra Oyun Serverlarının Ağlarına Bağlanmak için Hamachi Programının Sağ Alt Köşesinde 2 tane Simge oLucak Sol Taraftakine Tıklayın Var oLan Bir Ağa Bağlan Yazar Oraya Tıkladıktansonra Ağ İsmine Yukarıdakilerden Birini Girin Altına da Şifresini Yazın Tamam Deyin Sunucu Boşsa Direk Bağlanır Eğer Boş Değilse Orda Size Bu Ağ Şuanda Doludur Diye bir Uyarı Verir Hepsini Ekleyin Ard arda Hepsini Ekleyebiliyorsunuz.. Ekledikten Sonra NFSMW Oyununu Açın Sonra LanGame Ye Normal Network Ağı...Online Değil... Oyun Nickinizi Girin Önünüze Liste Çıkıcak Server Listeleri Bunlarda Kullanıcıların Açtıkları Serverlar Olucaktır.. oLay Bu kadar Size Kolay Gelsin iyi Oynamalar

arkadaşlar çok hızlı yazdım yazım hatası olabilir pardon

bi teşekkürü haketmedim mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: 37yigit37

yardım geldiiii cankurtaran:)

LİNK:http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.60-tr.exe

Hamachi Programını Kurduktan Sonra Kendinize İsim Vermek için Hamachi Programı Açıldığında Sol Köşede Power Tuşunu Gibi Bir Tuş Var Oraya Tıklayın Orda Size Hangi ismi Kullanıyacağınızı Söylüyor Oraya Nick'inizi Girin MeseLa
    ismim[TR] Gibi Koyabilirsiniz Sonra ileri Diyin Sonra Oyun Serverlarının Ağlarına Bağlanmak için Hamachi Programının Sağ Alt Köşesinde 2 tane Simge oLucak Sol Taraftakine Tıklayın Var oLan Bir Ağa Bağlan Yazar Oraya Tıkladıktansonra Ağ İsmine Yukarıdakilerden Birini Girin Altına da Şifresini Yazın Tamam Deyin Sunucu Boşsa Direk Bağlanır Eğer Boş Değilse Orda Size Bu Ağ Şuanda Doludur Diye bir Uyarı Verir Hepsini Ekleyin Ard arda Hepsini Ekleyebiliyorsunuz.. Ekledikten Sonra NFSMW Oyununu Açın Sonra LanGame Ye Normal Network Ağı...Online Değil... Oyun Nickinizi Girin Önünüze Liste Çıkıcak Server Listeleri Bunlarda Kullanıcıların Açtıkları Serverlar Olucaktır.. oLay Bu kadar Size Kolay Gelsin iyi Oynamalar

arkadaşlar çok hızlı yazdım yazım hatası olabilir pardon

bi teşekkürü haketmedim mi?

kanka bana bide bu oyun ilgili kurulmuş server adları ve şifreleri verebilir misin bulamadım hiç?

• kanka lütfen hadi çok lazım bu
  • ee kanka ilgilendim ya tmm işte
  • ya farkındaysan baska bişi daha sordum bana bu oyunla ilgili server verirmisin benim bulduklarımın hepsi dolu ya sinir oldum
  • diğer topicte yaptım bak oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım
    11 ay önce açıldı
    çok acil öss yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevabı yazdım oraya bak
  • tamam kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.