Şimdi Ara

Tumblr iOS uygulaması App Store’dan kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Tumblr uygulamasını iPhone’larına yüklemek isteyen bazı kullanıcılar, uygulamayı App Store’da bulamadılar. Dünden bu yana mağazadan kaldırılan uygulama hakkında, Apple tarafında herhangi bir açıklama gelmedi. Tumblr ise “iOS uygulamamız üzerindeki bir sorunu çözmek için çalışıyoruz.” demek ile yetindi.

    Uygulamayı kaldıran kullanıcılar, tekrar indiremediler


    Geçtiğimiz hafta bazı kullanıcılar, güvenli mod kapalıyken App Store üzerinde yaptıkları aramalarda hatalarla karşılaştığını belirtmişti. Bugün ise Tumblr uygulamasını cihazlarından kaldıran kişiler, App Store üzerinde uygulamayı tekrar bulamadılar. Her ne kadar bazı kullanıcılar “Satın Aldıklarım” kısmından uygulamayı tekrar yükleyebildiğini söylese de çoğu kişi için Tumblr hala kaybolmuş durumda.


    Uygulamanın neden kaldırıldığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Tumblr üzerinde bulunan bazı uygunsuz içerikler sebebiyle uygulamanın App Store’dan kaldırıldığı gibi söylentiler olmasına rağmen, Apple ve Tumblr konu hakkında açıklama yapmadıkları için net bir şey söylemek şu an mümkün değil.


    Ayrıca Bkz.Telegram, çocuk pornosu nedeniyle AppStore’dan kaldırıldı

    App Store üzerindeki katı politikaları sebebiyle gözler haliyle Apple üzerinde. Daha öncesinde Telegram uygulaması uygunsuz içerik barındırması sebebiyle App Store’dan tamamen kaldırılmıştı.








  • Büyük kayıp...

  • Kaybolmayan Tumblr İstiyoruz!
    https://www.youtube.com/watch?v=EKrBHJcZ468

  • ne yapacauk şimdi
  • Kaybolmadı, Kalbimizde yaşıyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha önceden iphone kullanmış ve indirmişseniz satın alınan uygulamalar kısmında mevcut , oradan indirebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.