Şimdi Ara

Instagram, hata sonucu bazı kullanıcıların şifresini sızdırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Popüler sosyal medya platformu Instagram kullanıcıların şifrelerini sızdırmasıyla gündeme geldi. Gizlilik ve güvenlik sekmesi altında bulunan veri yedekleme bölümünü kullanan hesap sahiplerinin şifreleri sızdırıldı. Firmanın aktarımına göre, şifresi sızan hesapların mail adreslerine gerekli bilgilendirme anında yapılmış.

    Kullanıcılar URL üzerinde şifrelerini gördüler


    Verilerini indir” özelliği ile yedekleme yapmak isteyen kullanıcılar, işlem sonrasında verileri için yönlendirildikleri URL üzerinde hesap şifrelerinin gözüktüğünü fark etti. Firma sözcüsünden “Açığı anında kapattık, az sayıda hesap etkilendi…” açıklaması geldi. Ayrıca bu açıktan etkilenen kullanıcılara URL üzerindeki şifrelerin başkaları tarafından gözükmemesi için tarayıcı geçmişlerini silmeleri tavsiye edildi.


    Ayrıca Bkz.Instagram videoları üzerinden ürün satın alınabilecek

    Daha öncesinde “Başkasının gözünden gör” seçeneği yüzünden benzeri bir sızıntıya sebep olan Facebook bu sefer hızlı bir şekilde Instagram’a müdahale etmeyi başardı. Nisan ayında tanıtılan “Instagram verilerini indir” özelliğinin şu an için sorunsuz çalıştığı söyleniyor. Firma her ne kadar etkilenen hesaplara mail ile bilgilendirme yaptığını söylese de yakın zamanda bu özelliği kullandıysanız şifrenizi değiştirmeniz tavsiye ediliyor.








  • Ufak bir hata olmuş canım...

  • Aşkım Facebook ben seni seviyorum ama boykot ettim
    Bütün hesaplarımı kapattım
    Bir tek WhatsApp ve instagram kaldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.