Şimdi Ara

Netflix'ten mobile özel bütçe dostu paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    1997 yılında kullanıcıların e-posta ile film kiralayabildiği bir servis olarak hayatına başlayan Netflix, bugün Disney ve Time Warner gibi medya devlerini gölgede bırakan bir içerik devi haline gelmiş durumda. Şirket bu inanılmaz başarısını yeniliklere açık olmasına ve yeni teknolojilere hızlıca adapte olmasına borçlu.
     
    Dijital platformunu akıllı telefon ve tabletlerde kusursuz şekilde çalışacak hale getirmekle kalmayıp; Chromecast, Roku ve FireTV gibi yeni video teknolojileri ile de uyumlu hale getiren Netflix, geleceğe dönük bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Online içerik devi, mobil kullanıcılara yönelik olarak bütçe dostu yeni bir paket hazırlıyor.
     
    Dünya genelinde 140 milyona yakın kullanıcısı bulunan Netflix, sadece mobil platformlarda kullanılabilecek bu uygun fiyatlı paket ile daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı amaçlıyor. 
     
    ABD'de kullanıcılara fiyatları 7.99, 10.99 ve 13.99 dolar olan üç farklı paket seçeneği sunan Netflix, mobil platformlara özel yeni bir ödeme planı hazırladıklarını ve bu paketin aylık 4 dolara kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Şu anda Hindistan ve Malezya'da test edilen mobil paket, ilk olarak Asya pazarına sunulacak.
     
    Asya - Pasifik pazarındaki Netflix aboneleri platformdaki videoları izlemek için genelde mobil cihazları kullanıyor. Variety'nin paylaştığı verilere göre ABD ve Avrupa'da kullanıcılar videoların yüzde 55'ini mobil cihazlardan izlerken, Asya - Pasifik bölgesinde bu oran yüzde 74'e ulaşıyor. Bu yüzden Netflix'in mobil paketini ilk olarak Asya pazarına sunması yerinde bir hamle olarak görülüyor. 







  • İnternetden hiç film izlemediniz sanırım. Helal olsun büyük başarı (!)



    İnsanların çoğu parasında değil bile. Para verip aldığı netflix in kendi yapımı (misal house of cards) önce digiturk de yayınlanıyorsa millet de kayar korsana veya diğer platformlara.



    İçerik olarak en zengin netflixe sahip abdliler bile şikayetçi.



  • Netflix çoğu Android boxları mobil olarak görüyor. Oraya yükleyeceğimiz apk ile bu fırsattan yararlanabileceğimizi düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc'ye gelmiyorsa bizde bilgisayara mobile netflix kurarız :)
  • 360p verir artık
  • Sadece 1 adet masaüstü PC de, 1080p FullHD olarak izleyebileceğimiz uygun fiyatlı paket olsa alırım. Yok işte HD Ready verip 2-3 cihazda kullanabilirsiniz diyorlar ya. Yok arkadaş. Tek PC de 1080p yi uyguna versin alayım işte. Aynı anda 2-3 cihaz diyorsa aile olanları hedef alıyordur...

  • Netflix Türkiye'de içerik yok. Hangi filmi arasam yok, bu haliyle para verilmez

  • 480p verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketleri bollaştırmalı, seçenek çok az.

  • abi 3 ortak bulun 4 kişi en iyi paketi alın, fiyat bedavaya geliyor. az kafayı kullanın..

  • 4 kişi üyeyiz. Görüntü kalitesi ve mobilden de izleme özelliğiyle sürüyle Netflix içeriği var. Netflix te sadece netflix yapımı film ve diziler yer almıyor, devasa bir film, dizi ve belgesel içeriği var ayrıca. Filmlerin çoğu sinemalarda yer almış büyük bütçeli filmler. Aylık 10 tl ye falan geliyor. Bedava sayılır.

  • İçerik kalitesi çöp. Amazon Prime çok daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    4 kişi üyeyiz. Görüntü kalitesi ve mobilden de izleme özelliğiyle sürüyle Netflix içeriği var. Netflix te sadece netflix yapımı film ve diziler yer almıyor, devasa bir film, dizi ve belgesel içeriği var ayrıca. Filmlerin çoğu sinemalarda yer almış büyük bütçeli filmler. Aylık 10 tl ye falan geliyor. Bedava sayılır.
    Devasa içerekler derken. Ortada devasa içerik filan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılmıyorum internetten film izlemekten daha keyifli + kul hakkı yemiyoruz. git tivibu al da gör çöp içerikleri

  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    mrnick'e katılmıyorum içerikler gerçekten çok fazla yıllardır kullanıyorum izlemediğim daha yüzlerce içerik var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    katılmıyorum internetten film izlemekten daha keyifli + kul hakkı yemiyoruz. git tivibu al da gör çöp içerikleri
    Amazon Prime diyorum. Dandik tivibudan bana eşi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    ayda 10tl verip her filmi izleyeceğini mi sanıyordun bir sinemaya gitsen onlarca insanın davranışından rahatsız olursun, sinema reklamları ve kişisel alan olmaması da cabası. netflix çok mantıklı

  • pubg bile emilatöre çözüm buluyor, hileye çözüm bulamayan çöp pubg bile. netflix paralı olmasına rağmen yapamaz mı sanıyorsun?

  • Millet ne kadar saf. ayda 10tl her filmi izlemek istiyor, bilgisayara apk kurmayı hayal ediyor. Netflix isterse emilatörleri engeller bu paket için. Mesela pubg emilatörü mobil oyunculardan dışlıyor. Zor birşey değil. Kul hakkı yemeyi seven insanlar korsan film izlemeye devam etsin yaklaşık 1 yıldır netflix kullanıyorum ortaklarımda memnun. 14 dolarlık paket ülkemizde 40tl kesinlikle kullanmak mantıklı

  • bu netflix akımı nedir yav eskiden insanlar dizi falan izlemezdi her ay izleyecek şeyi nerden buluyosunuz?Gidip o paraya udemy den ders alın.zaman israfı insan 50 dakikadan oluşan 50-60 bölümü niye izler hiç anlamıyorum.bu kadar zamanı nasıl buluyorsunuz.hadi romanı anlarım insanın hayal dünyasını geliştiriyor bilgi katmasa da yada oyun insanın problem çözme yeteneklerini geliştirebiliyor.ama dizi boş iş eskiden 40 50 yaşındaki kadınlar izlerdi bitek şimdi herkes dizi izliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    Millet ne kadar saf. ayda 10tl her filmi izlemek istiyor, bilgisayara apk kurmayı hayal ediyor. Netflix isterse emilatörleri engeller bu paket için. Mesela pubg emilatörü mobil oyunculardan dışlıyor. Zor birşey değil. Kul hakkı yemeyi seven insanlar korsan film izlemeye devam etsin yaklaşık 1 yıldır netflix kullanıyorum ortaklarımda memnun. 14 dolarlık paket ülkemizde 40tl kesinlikle kullanmak mantıklı
    İnternetden hiç film izlemediniz sanırım. Helal olsun büyük başarı (!)



    İnsanların çoğu parasında değil bile. Para verip aldığı netflix in kendi yapımı (misal house of cards) önce digiturk de yayınlanıyorsa millet de kayar korsana veya diğer platformlara.



    İçerik olarak en zengin netflixe sahip abdliler bile şikayetçi.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.