Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uygun fiyatlı Pixel 3 modelinin görselleri internete düştü. Rusya merkezli bir teknoloji blogu olan Rozetked, Pixel 3 Lite adlı telefonun fotoğraflarını yayınladı. Çentiksiz tasarımla karşımıza çıkan cihazın çerçeveleri Pixel 2'ye oldukça benziyor. Ayrıca 2.220 x 1.090 piksel çözünürlükte 5.56 inç IPS LCD ekrana sahip olduğunu belirtelim.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10'un tasarımı açığa çıktı
    Telefonun diğer özellikleri arasında ise Snapdragon 670 yonga seti, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 2.915 mAh kapasiteli pil yer alıyor. 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera ile donatılan cihazda Pixel 3 ve Pixel 3 XL'den farklı olarak 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut. Ayrıca beyaz varyantı neon sarı bir güç düğmesine sahip gibi görünüyor.

     


    Ne zaman tanıtılacağı belli değil


    Bütçe dostu Pixel 3 ile ilgili söylentiler uzun süreden beri gündemi meşgul ediyordu ancak hem Pixel 3 hem de Pixel 3 XL'in birkaç hafta önce tanıtılması uygun fiyatlı versiyonun yolda olduğuna dair umutların yitirilmesine neden olmuştu.

     

    Fotoğraftaki cihazın Pixel 3 Lite olduğunu doğrulayamasak da aynı Rus sitesinin Google Pixel 3 ve 3 XL modellerini resmi lansmanından aylar önce sızdırması gerçek olma ihtimalini bir hayli yükseltiyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı veya hangi pazarlarda piyasaya sürüleceği belli değil.

     

    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı
    Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı
    Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı
    Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı
    Uygun fiyatlı Pixel 3 her yönüyle sızdırıldı







  • Pixel 3 teki problemler 'her yönü' ile buna da taşınacak mıymış?
  • Uygun model diyorlar onu bile alamıyoruz ülkede. Elimde Redmi Note 5 ile geçinip gidiyoruz artık. Bu bile 2000 TL olmuş ülkede. Bir zamanlar iPhone 4 2000 TL idi yuh o kadar parayı kim verir derken. Kıytırık 180 dolarlık ürünlere aynı parayı verir olduk. (Ne yapayım telefon giriş telefonu type c bile yok.)
  • 2018 yılında 32gb depolama alanlı ve kart slotu olmayan telefon çıkarmak nedir?

    Onun dışında çok güzel telefon.
  • Aynı fiyata Op6t, Mix3, Magic 2 olur.
  • Satış rekorları kırar.
  • Pixel 3 modelinin en sorunlu olanlarını uygun fiyatlı diye satarlarsa şaşmam..
  • Türkiyede ortalama telefon değiştirme süresi 3 yıldan 9 yıla yükselmiş. Her alanda çağ atlıyoruz. Et tüketimimizi şöyle aylık 5 kiloya düşürsek belki telefon alacağız ama 15 kilo et yeyince aylık 1200 tl ete gidiyor haliyle 😂
  • 4 GB RAM ve 32 GB hafıza günümüz şartlarının çok altında fiyatının uygun olması pek bir şey ifade etmiyor 50 yaş üstü kullanıcıları tatmin edecek gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.