Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sony STR-DA1200ES RECEIVER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Sony STR-DA1200ES RECEIVER Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alkoliq11

14 Mart 2008; 23:09:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bir anda gaflete kapılıp sony 1200 se receiveri aldım 900\12 ay taksitle aklımdadaha iyi be receiver almak vardı imkanlar..... hoparlör olarak WHARFEDALE EVP-X12 almayı dusunuyorum sizce bu dogru secim olur mu bu alet icin cunku sistemimi yava yavas toplayacagım tesekkurler

alkoliq11

19 Mart 2008; 23:04:07 

hmmm kimse yardımcı olmayacak mı??*front hoparlörlerden baslayacagım fikirlerinizi esirgemeyin benden :):):)

kursad_75

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 23:12:11 

quote:

Orjinalden alıntı: alkoliq11
bir anda gaflete kapılıp sony 1200 se receiveri aldım 900\12 ay taksitle aklımdadaha iyi be receiver almak vardı imkanlar..... hoparlör olarak WHARFEDALE EVP-X12 almayı dusunuyorum sizce bu dogru secim olur mu bu alet icin cunku sistemimi yava yavas toplayacagım tesekkurler

Öncelikle yeni AV Receiver'ın hayırlı olsun alkoliq11, iyi günlerde kullan...
WHARFEDALE EVP-X12'ye nasıl karar verdin bilmiyorum, yine nette de çok fazla bilgi bulamadım hakkında...
Bu hoparlörleri seçmenin özel bir sebebi var mı+bir çift sağlam hoparlörle stereo olarak mı başlamayı düşünüyorsun bu işe+hoparlörler için ne kadar bütçe ayırdın?

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
alkoliq11

19 Mart 2008; 23:27:20 

tesekkür ederim.WHARFEDALE EVP-X12 sesini dinledim gayet iyi geldi bana arkadasım stereo anfide kullanıyor bu modeli.butcem sınırlı 350 ytl ye kadar uzun omurlu guclu bırsey almak istiyorum dediginiz gibi once stereo olarak baslayacagım bu receiver la baska oneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum

kursad_75

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 0:48:21 

quote:

tesekkür ederim.WHARFEDALE EVP-X12 sesini dinledim gayet iyi geldi bana arkadasım stereo anfide kullanıyor bu modeli.butcem sınırlı 350 ytl ye kadar uzun omurlu guclu bırsey almak istiyorum dediginiz gibi once stereo olarak baslayacagım bu receiver la baska oneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum

Eğer ileriye dönük sağlam bir sistem kurmaksa amacın,
O vakit biraz daha para biriktirip minimum Wharfedale Diamon 9.6 ya da daha üst seviye hoparlörleri edinmekte fayda var derim...
Bahsettiğin hoparlörleri hiç duymadım ve dinlemedim ancak sen sesini sevdiysen, AV Receiver'ınla birlikte dene ve memnuniyetin devam ederse al tabii, takdir senin...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
alkoliq11

20 Mart 2008; 2:24:49 

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

O vakit biraz daha para biriktirip minimum Wharfedale Diamon 9.6 ya da daha üst seviye hoparlörleri edinmekte fayda var derim...
Bahsettiğin hoparlörleri hiç duymadım ve dinlemedim ancak sen sesini sevdiysen, AV Receiver'ınla birlikte dene ve memnuniyetin devam ederse al tabii, takdir senin...

ilgin icin cok tesekkur ederim ama o fiyata cıkmam cok zor :(

gaziemir

20 Mart 2008; 9:11:34 

sahibinden.com a bak.
orada bir çift WHARFEDALE crystal 40 ilanı vardı. siyah renk.
350 YTL gibi bir fiyat yazmışlar. bakarsın, işine gelirse, hoşuna giderse alırsın..

saygılar.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

ilgin icin cok tesekkur ederim ama o fiyata cıkmam cok zor :(

alkoliq11

20 Mart 2008; 22:38:48 

soylediginiz ürün satılmış. anlaşılan 1200 se ye 350 tl ye tatmin edici stereo hoparlör alamayacagız

alkoliq11

20 Mart 2008; 22:57:06 

monitor olarak adlandırılan hoparlorler var ve cok guclu fiyatlarıda uygun ozelliklerine gore boyle bir tercih yapsam??? yardımlarınız icin tesekkür ederim.

alkoliq11

20 Mart 2008; 23:45:19 

WHARFEDALE PROFESSIONAL EVP-X12 PASİF

MODEL EVP-X12
GENERAL INFO
System type 12” 2-way passive
Frequency response +/- 3db 55 -20kHz
Sensitivity (db 1w@1m) 98dB
System impedance 8 ohms
Maximum SPL Peak dB 128dB
POWER HANDLING (Watts)
Continous RMS 250
Program 500
Peak 1000
LF DRIVER
Lf driver size mm / inches 1x12”
Lf voice coil size 51.6 /2”
HF SECTION
Hf voice coil size 44/1.75”
Hf exit size mm / inches 25 /1”
Hf diaphragm material Titanium
Horn dispersion (H x V) 90 x 60
Hf horn shape Elliptical
CROSSOVER SECTION 2-way full range
Crossover Frequency / Filter 2.2kHz
Hf driver protection Bulb
Hf EQ (Boost / Flat) 3dB
IN / OUT PANEL (speaker Level)
Input connector 2 x 1⁄4” jacks and 2 x Speakon™
PHYSICAL FEATURES
Enclosure type Vented
Enclosure shape Trapezoid
Finish Black carpet
Stand adapter - BOTTOM Yes
DIMENSIONS & WEIGHT
Height ( mm / ins ) 590
Width Front / Rear / mm / ins 430/297.5
Depth ( mm / ins ) 370
Net weight ( kg / lbs ) 19.3kg
Gross weight ( kg / lbs ) 22kg

cifti 600 ytl sony 1200 le nasıl olur sizce

alkoliq11

22 Mart 2008; 17:41:06 

lutfen birisi yardımcı olsun.........

kursad_75

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 20:37:02 

Wharfedale Diamond 8.4'leri hiç düşündün mü?

alkoliq11

22 Mart 2008; 21:26:51 

hayır hic bir fikrim yok x12 modeli kotu mu olur sizce sorun yasamak istemiyorum cunku hoparlörleri alırken dinleme şansım pek yok.8.4 leri hic düsünmedim 70m2 lik salonda tatmin edici bi yanı olur mu sizce teseekkürler

gaziemir

23 Mart 2008; 13:11:31 

bence bütçeni biraz daha zorla ve 9.6 ları al.
ya da sahibinden.com a tekrar bak. orada technics sbt-200 ilanları var. 400 gibi bir fiyat yazmışlardı yanılmıyorsam. pazarlığını da yaparsın. belki bu satılmamıştır
ama önceliğini 9.6 ya ver derim. kursad üstad bunu ısrarla öneriyor..

bi gözün mutlaka sahibinden.com da olsun. güzel, kaçırılmayacak ilanlar çıkabiliyor..

saygılar..

quote:

hayır hic bir fikrim yok x12 modeli kotu mu olur sizce sorun yasamak istemiyorum cunku hoparlörleri alırken dinleme şansım pek yok.8.4 leri hic düsünmedim 70m2 lik salonda tatmin edici bi yanı olur mu sizce teseekkürler

alkoliq11

23 Mart 2008; 13:55:20 

evet ama ankarada oturuyorum problem istanbul ilanları bir sorun olursa....ilginiz icin tesekkürler para biriktrip 9.6 almaya karar verdim

hakansolak

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 14:39:55 

en iyisi dostum 70 m2 fena büyük .para toplamaya devam

satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
aragorn22

25 Mart 2008; 19:48:55 

1200es bende aldım.subwoofer da ss-sw3800 aldım.fakat ön ve sorraund hoparlör olarak ne alıcağım hakkında pek fikrim yok.bütçe 1300 ytl civarı.TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.PLS.

yüzme havuzuna olta atmam
alkoliq11

28 Mart 2008; 12:27:10