bir anda gaflete kapılıp sony 1200 se receiveri aldım 900\12 ay taksitle aklımdadaha iyi be receiver almak vardı imkanlar..... hoparlör olarak WHARFEDALE EVP-X12 almayı dusunuyorum sizce bu dogru secim olur mu bu alet icin cunku sistemimi yava yavas toplayacagım tesekkurler
Orjinalden alıntı: alkoliq11 bir anda gaflete kapılıp sony 1200 se receiveri aldım 900\12 ay taksitle aklımdadaha iyi be receiver almak vardı imkanlar..... hoparlör olarak WHARFEDALE EVP-X12 almayı dusunuyorum sizce bu dogru secim olur mu bu alet icin cunku sistemimi yava yavas toplayacagım tesekkurler
Öncelikle yeni AV Receiver'ın hayırlı olsun alkoliq11, iyi günlerde kullan... WHARFEDALE EVP-X12'ye nasıl karar verdin bilmiyorum, yine nette de çok fazla bilgi bulamadım hakkında... Bu hoparlörleri seçmenin özel bir sebebi var mı+bir çift sağlam hoparlörle stereo olarak mı başlamayı düşünüyorsun bu işe+hoparlörler için ne kadar bütçe ayırdın?
tesekkür ederim.WHARFEDALE EVP-X12 sesini dinledim gayet iyi geldi bana arkadasım stereo anfide kullanıyor bu modeli.butcem sınırlı 350 ytl ye kadar uzun omurlu guclu bırsey almak istiyorum dediginiz gibi once stereo olarak baslayacagım bu receiver la baska oneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum
Orjinalden alıntı: alkoliq11 tesekkür ederim.WHARFEDALE EVP-X12 sesini dinledim gayet iyi geldi bana arkadasım stereo anfide kullanıyor bu modeli.butcem sınırlı 350 ytl ye kadar uzun omurlu guclu bırsey almak istiyorum dediginiz gibi once stereo olarak baslayacagım bu receiver la baska oneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum
Eğer ileriye dönük sağlam bir sistem kurmaksa amacın, O vakit biraz daha para biriktirip minimum Wharfedale Diamon 9.6 ya da daha üst seviye hoparlörleri edinmekte fayda var derim... Bahsettiğin hoparlörleri hiç duymadım ve dinlemedim ancak sen sesini sevdiysen, AV Receiver'ınla birlikte dene ve memnuniyetin devam ederse al tabii, takdir senin...
Orjinalden alıntı: alkoliq11 tesekkür ederim.WHARFEDALE EVP-X12 sesini dinledim gayet iyi geldi bana arkadasım stereo anfide kullanıyor bu modeli.butcem sınırlı 350 ytl ye kadar uzun omurlu guclu bırsey almak istiyorum dediginiz gibi once stereo olarak baslayacagım bu receiver la baska oneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum
Eğer ileriye dönük sağlam bir sistem kurmaksa amacın, O vakit biraz daha para biriktirip minimum Wharfedale Diamon 9.6 ya da daha üst seviye hoparlörleri edinmekte fayda var derim... Bahsettiğin hoparlörleri hiç duymadım ve dinlemedim ancak sen sesini sevdiysen, AV Receiver'ınla birlikte dene ve memnuniyetin devam ederse al tabii, takdir senin...
ilgin icin cok tesekkur ederim ama o fiyata cıkmam cok zor :(
sahibinden.com a bak. orada bir çift WHARFEDALE crystal 40 ilanı vardı. siyah renk. 350 YTL gibi bir fiyat yazmışlar. bakarsın, işine gelirse, hoşuna giderse alırsın..
saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: alkoliq11
quote:
Orjinalden alıntı: kursad_75
quote:
ilgin icin cok tesekkur ederim ama o fiyata cıkmam cok zor :(
MODEL EVP-X12 GENERAL INFO System type 12” 2-way passive Frequency response +/- 3db 55 -20kHz Sensitivity (db 1w@1m) 98dB System impedance 8 ohms Maximum SPL Peak dB 128dB POWER HANDLING (Watts) Continous RMS 250 Program 500 Peak 1000 LF DRIVER Lf driver size mm / inches 1x12” Lf voice coil size 51.6 /2” HF SECTION Hf voice coil size 44/1.75” Hf exit size mm / inches 25 /1” Hf diaphragm material Titanium Horn dispersion (H x V) 90 x 60 Hf horn shape Elliptical CROSSOVER SECTION 2-way full range Crossover Frequency / Filter 2.2kHz Hf driver protection Bulb Hf EQ (Boost / Flat) 3dB IN / OUT PANEL (speaker Level) Input connector 2 x 1⁄4” jacks and 2 x Speakon™ PHYSICAL FEATURES Enclosure type Vented Enclosure shape Trapezoid Finish Black carpet Stand adapter - BOTTOM Yes DIMENSIONS & WEIGHT Height ( mm / ins ) 590 Width Front / Rear / mm / ins 430/297.5 Depth ( mm / ins ) 370 Net weight ( kg / lbs ) 19.3kg Gross weight ( kg / lbs ) 22kg
hayır hic bir fikrim yok x12 modeli kotu mu olur sizce sorun yasamak istemiyorum cunku hoparlörleri alırken dinleme şansım pek yok.8.4 leri hic düsünmedim 70m2 lik salonda tatmin edici bi yanı olur mu sizce teseekkürler
bence bütçeni biraz daha zorla ve 9.6 ları al. ya da sahibinden.com a tekrar bak. orada technics sbt-200 ilanları var. 400 gibi bir fiyat yazmışlardı yanılmıyorsam. pazarlığını da yaparsın. belki bu satılmamıştır ama önceliğini 9.6 ya ver derim. kursad üstad bunu ısrarla öneriyor..
bi gözün mutlaka sahibinden.com da olsun. güzel, kaçırılmayacak ilanlar çıkabiliyor..
saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: alkoliq11
hayır hic bir fikrim yok x12 modeli kotu mu olur sizce sorun yasamak istemiyorum cunku hoparlörleri alırken dinleme şansım pek yok.8.4 leri hic düsünmedim 70m2 lik salonda tatmin edici bi yanı olur mu sizce teseekkürler