Şimdi Ara

deicide online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deicide online oynayan varmı arkadaşlar knight onlineye benziyormuş at,kuş,köpek filan kullanabiliyomuşuz oyunu yükledim ama bişey bilmiyorum

• oyunda grafik namına bişi yok ama vakit geçirmek için iyi görünüyor classlar fazla imiş bugun kafeden indiri bakarım bu oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

oyunda grafik namına bişi yok ama vakit geçirmek için iyi görünüyor classlar fazla imiş bugun kafeden indiri bakarım bu oyuna
    indirdiysen bilgi verirmisin??
  • walla indiremedim yalancı duruma düştük kusura bamya
  • başladık indirmeye bu arada sslere baktım sanki lineage1 motoru kullanılmış gibi geldi bi bakiciiz
  • ilk izlenimlerim grafikleri es geçersek hiçte fena deil

oyunda 4 adet ana sınıf var close combat,range combat dark ve white magic. Her bir skill ayrı artıyor her biri için ayrı ayrı lvl atlıyorsunuz.

ve bunları mixleyip kendinize yeni bir alt sınıf oluşturuyorsunuz :

Warrior Close attack skill 25, Warrior advanced skill
    Bandit Close attack skill 15 + Range attack skill 10, Bandit advanced skill
    Shadow knight Close attack skill 15 + Dark magic skill 10, Shadow knight advanced skill
    Paladin Close attack skill 15 + White magic skill 10, Paladin advanced skill

Range attack class requirements

Assassin Range attack skill 15 + Close attack skill 10, Assassin advanced skill
    Archer Range attack skill 25, Atcher advanced skill
    Poacher Range attack skill 15 + Dark magic skill 10, Poacher advanced skill
    Ranger Range attack skill 15 + White magic skill 10, Ranger advanced skill

Dark magic class requirements

Blade mage Dark magic skill 15 + Close attack skill 10, Blade mage advanced skill
    Wanderer Dark magic skill 15 + Range attack skill 10, Wanderer advanced skill
    Wizard Dark magic skill 25, Wizard advanced skill
    Shaman Dark magic skill 15 + White magic skill 10, Shaman advanced skill

White magic class requirements

Monk White magic skill 15 + Close attack skill 10, Monk advanced skill
    Hawk White magic skill 15 + Range attack skill 10, Hawk advanced skill
    Druid White magic skill 15 + Dark magic skill 10, Druid advanced skill
    Cleric White magic skill 25, Cleric advanced skill

mantık budur yukardaki gibi diyelim paladn olucam iyiliğe hizmet edecem diyorsunuz bunu için 10 close combat lvl ve 10 white magic lvl kasmnız gerek bolelikle karekteriniz paladin sınıfına geçmiş oluyor.

hiç karışık deil stat olayına gelemedim o kısmada gelince az anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 19 Nisan 2007; 23:17:38 >

• stat olayı hangi ana classı kullanırsanız o stat artuş gosteriyor yani close combat kullanırsak str, range combat kullanırsak dex, white ve dark mage kullanırsak int geliyor.

oyundaki skill stat ilişkisi dungeon siege oyunundaki gibi artış gösteriyor

oyun biraz ağır eğer canınız sıkılmassa hiçte kötü değil
  • buraga gm tarafından sorguya cekiliyoruz

bizim guildden god94 adlı KAMİL oyunu bilmiyor ks yaparken adama yardım ettiğini sanıyor
    adam niye KS yapıyorsun diye yazıyor bizim kamil i help you yazıyor (sana yardım ediyorum)
    bende güldüm adamda bana ks yapmaya başladı
    genelden guild lidelerini falan çağırdılar
    sonra gm bizi sorguya cekiyor ing fazla anlamadığım için adam anlattıkca anlattı bende
    İ dont ks yazdım sürekli ya ne saflar var şu oyunda

deicide online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_Death -- 25 Nisan 2007; 0:16:26 >
  • ben miras serverindeyim
  • r2 oldum güzel bir guilde de girdim velet derdi yok adamlar seviyeli hızla r3 e doğru gidiyorum

deicide online
  • sadece ben oynuyorum galiba
    neyse bu topic de benim cronicle m olur :D

arkadaşlar yanlış anlamayın oyunu en düşük kalitede oynuyorum makine berbat

deicide online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_Death -- 1 Mayıs 2007; 2:31:38 >
  • at filan nasıl alcaz?
  • ya mage fln nasıl olacaz oyuna başlıopm mage seçme fln yok başlar başlamaz elinde bi kılıç mage fln olamıom yardım edinya
  • hortt
    indirdim ama 3 gündür patchları indirmeye çalışıyorum manual patchı bulabilirmiyim yardım edermisiniz
  • arkadaşlar oynıyanlar lütfen ilk servere gelsinler yani üsttekine ben onda oyuyom ve türk bulamadığım için her önüme gelene laf ediyom bilmiyolarya onlarda küfür ediolar şikayet ediom bende arkadaşlar oyunda PM atma varmı varsa nasıl bu arada benm ismim oyunda fastertiger bu arada arkadaşım mage faln yok oyunda hepsi ayrıayrı aynı adamda kasılıyo
  • arkadaşlar edmek istedğim vail serveri ben ordayım lütfen o serverdeyseniz yazın yhawww kendimiz türk guildi kurarız yada benm guild herşeyi veryo atı yarı fiyatına aldım üstüme full armor çektiler silah fln verdiler
    bide r2 nin lwl sınırı kaç bide r3ün
  • atın üstünde felan atak yapanbilionuzmu
  • evt resimde saldırıyo
  • arkadaşlar oynayanınız varmı güzele benziyoda?
  • Ben oynamıştımda istiyosan single oyun oyna serverlar bomboş bi GM bi ben bide bi kaç oyuncu been hiç görmedim fazlasını
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.