Şimdi Ara

Pokemon Detective Pikachu filminin ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Warner Bros.'un bir süredir üzerinde çalıştığı live action Pokémon filmi için ilk fragman nihayet yayınlandı. Ryan Reynolds tarafından seslendirilen Pikachu'nun başrolde yer aldığı Pokemon Detective Pikachu, her şeyiyle oldukça enteresan görünüyor.



    Filmin Türkçe altyazılı fragmanı:






    Pokemon Detective Pikachu, Nintendo 3DS'in popüler oyunu Detective Pikachu'dan uyarlanmış. Warner Bros Pictures'ın 2016 yılında duyurusunu yaptığı film, 20 yılı aşkın süredir popüler kültürü adeta domine eden anime ve oyun serisi Pokemon'un ilk canlı aksiyon filmi olma özelliğini taşıyor. Ancak Detective Pikachu; konusu, karakterleri ve konuşan Pikachu'suyla hayal edilenden çok daha farklı bir yapıya sahip.



    Warner Bros'un film hakkında yayınladığı açıklama şu şekilde



    "Herkesin bildiği Pokémon ilk gerçek-aksiyon filmi ile ekranlara geliyor. Bir fenomen haline gelen ikonik POKÉMON Dedektif Pikachu karakterini Ryan Reynolds seslendiriyor. POKÉMON hayranları daha önce hiç böyle bir filmi tecrübe etmedi.



    Film özel dedektif Harry Goodman’in gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlıyor. Onu bulmak ise 21 yaşındaki oğlu Tim ve Harry’nin ortaği dedektif Pikachu’ya düşüyor."




    Monsters vs. Aliens ve Goosebumps gibi yapımlarla adını duyuran Rob Letterman'ın yönettiği Pokemon Detective Pikachu filminin başrollerinde Justine Smith, Kathryn Newton ve Ken Watanabe gibi isimler yer alıyor. Film, 10 Mayıs 2019'da vizyona girecek.

     







  • Favori kemirgenim ne hale gelmiş

  • Pikachu meğer erkekmiş ve ergenliğe girmiş

  • Ryan reynolds nasil boyle bir yapimda yer alir anlamis degilim.



    Ben begenmedim. Umarim hakli cikmam ama vasat bir film olacak gibi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaliteli bir film beklemiyorum pokemon sonuçta...Baş rolde ash yok tim diye biri var sanırım ayrı bir dünya yaratmışlar o yüzden baş roldeki çocuğu çok yadırgamadım. Pokemonların cgı'sını beğendim güzel olmuş. Pikachu'yu konuşturmak bana çok kötü bir fikir gelmedi sinema evreninde ama keşke ryan yerine daha güzel sevimli bir ses bulsalardı.Tipik pazar günü ev sineması filmi olacak gibi fakat boş vakitte eğlenmek amacıyla sinemaya gidilebileceğini düşünüyorum.Sonuçta pokemon benimde içinde bulunduğum bir jenerasyon için efsanedir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: victor zsasz

    Çok kaliteli bir film beklemiyorum pokemon sonuçta...Baş rolde ash yok tim diye biri var sanırım ayrı bir dünya yaratmışlar o yüzden baş roldeki çocuğu çok yadırgamadım. Pokemonların cgı'sını beğendim güzel olmuş. Pikachu'yu konuşturmak bana çok kötü bir fikir gelmedi sinema evreninde ama keşke ryan yerine daha güzel sevimli bir ses bulsalardı.Tipik pazar günü ev sineması filmi olacak gibi fakat boş vakitte eğlenmek amacıyla sinemaya gidilebileceğini düşünüyorum.Sonuçta pokemon benimde içinde bulunduğum bir jenerasyon için efsanedir .

    Pokemon evreni çok geniş bir dünya ve aslında bir oyun serisidir. Ama Türkiyede maalesef sadece bir çizgi film olarak biliniyor. Ash Pokemon evreninde önemli bir karakter değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gene siyahi bi karakter sokmuslar. bu isin de boku cikmadi mi sayin liberal yonetmenler? siyonist efendileriniz kizgin Trump`in secilmesine ... anladik ... ama yeter! nerede orjinali nerede bu liberalin cektigi film ....
  • Tüylü tüylü o tipler ne öyle ya :D hiç aklımdaki gibi değil aslında ama bu haliyle de cgi larını çok beğendim, çok tatlı olmuşlar (özellikle Jigglypuff :D niye sarı gözüktüğünü anlamasam da) ama o tatlılığın üzerine ryan reynolds ın sesi bi garip geldi, ısınamadım.
    Çok iyi bi film bende beklemiyorum ama her türlü izlenir
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    bütün hikayeye yada varsa animesine kısaca pokemon ile ilgili ulaşıp okuyup izleyebileceğim bir kaynak varmı ? :)

  • keşke ash de olsaydı

  • konu, karakter farklı ama yine de heyecanlandırdı beni
  • bu nasıl pikachu ?

  • Pikachu'nun konuşma nedeni çok farklı ama spoiler olacak diye söylemiyorum. Sesi neden öyle filmi izleyince anlarsınız.

  • pokemon master net ve pokemon master pmn youtube kanalı

  • Ash yok la abaza Brock yok.
    Bunlarsız olurmu be.
    Black Ash yapmışlar :-)
    Al sana Pokémon
    https://youtu.be/6xPJtTZngZs

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedendir bilmiyorum ama fragmanı izlediğimde tüylerim diken diken oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarizartı keşke fragmanda göstermeselermiş biraz gizli kalsaymış sürpriz olsaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Pokemon fikri güzel de niye dedektif Pikachu daha iyi bir konu bulamadılar mi koskoca Pokemon evreninde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin beni heyecanlandırdı. Bence ilginç bir film olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.