Şimdi Ara

arkadaşlar ps2 satişi+18oyun+2kl+memory nekadara satmalıyım öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps2 kalın siyah makina 50004model kutulu pakedi duruyor yaklsakı 6-7aylık
    1 i orjinal 1 beyaz kol
    8mbmemorcard
    yaklasık adet 18 oyun orjinal değil
    divx için codek cd

siz olsanı nekdara satarsınız ?

• 150 - 200 arası satarsan alabilirim
  • okadarmı:( ediyor masallah 100e veriyim bari yanı pes hiç satmam evde kalsın daha ii 6ayda cortladı desene fiyatlar 400 e geldi bana vaybe
  • 100 ben ariyorum bencede satma kalsın elinde daha dur ps2 yi nerelerde görcez
  • Ps3 çıktığı için çok düştü fiyatlar
  • max. 180'e satabilirsin. satma daha iyi. ben ps1'i bile satmadım.
  • Satsan satılmaz..Atsan atılmaz..

En iyisi sakla. Ben ps2'mi bundan 5 ay önce
    20oyun,2 sony kol,memory card 300ytl'ye sattım.. kazık yedik ama olsun.. bugün satmaya kalksaydım elimde kalırdı.5 yıllık makina ..bozulur zaten 1 yıla kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Satsan satılmaz..Atsan atılmaz..

En iyisi sakla. Ben ps2'mi bundan 5 ay önce
    20oyun,2 sony kol,memory card 300ytl'ye sattım.. kazık yedik ama olsun.. bugün satmaya kalksaydım elimde kalırdı.5 yıllık makina ..bozulur zaten 1 yıla kalmaz

Sattığın adama söyledinmi bari 5 yıllık olduğunu cihazın.Söylemediysen ayıp etmişin
  • oh masallah 5yıl adamda artık patlar benimki baya yemiz ama valla vaz caydımm paralazım ondan satacaktım kalsın ya satsan satılmaz atmam yadigar olsun bi gün gelir bi akrabamın cocuğuna falan sağlam fiyata satarım :D artık sonrada ps3leniriz bi cözsünler bakalım kopya olaylarını bi oyunlar cıksın ucuzlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: amt_vtn

oh masallah 5yıl adamda artık patlar benimki baya yemiz ama valla vaz caydımm paralazım ondan satacaktım kalsın ya satsan satılmaz atmam yadigar olsun bi gün gelir bi akrabamın cocuğuna falan sağlam fiyata satarım :D artık sonrada ps3leniriz bi cözsünler bakalım kopya olaylarını bi oyunlar cıksın ucuzlasın

Valla he. Yabancıya satacağıma akrabaya satarım. Hem daha ben tadını alamadım ps2 imin. Şöle 1 sene daha oynayım. Sonra bakarız çaresine
  • BEN 400 E SATTIM
  • ps2 gümüş eski kasa(araba gibi oldu), dms3 chip, 2 adet 8mb memorycard, 2 adet gümüş joystick, dvd remote, network adaptörü, 15 adet oyun.... oyunlar hariç hepsi orjinal SONY. 350 ytl'ye sattım GittiGidiyor'dan ve sadece bir kişi teklif verdi. gerisini sen hesapla.
  • vay be..konuşulan rakamlara bakılırsa ,amiyane tabirle "ölmüş eşşek "arıyolar alıcılar..

bi de ben sıralayayım bakayım..ne gibi rakamlar gelecek..??(ciddi rakamlar gelirse gerçekten elden

çıkarabilirim..)

39004 kalın kasa messiah pro2 çipli (içi bir defa açıldı..o da çip taktırmak için..)

2 orjinal memory card(faturalarıyla ibraz edilebilir isteyene)

2 joystick (1'i orijinal)

65 tane kafa oyun (1 tanesi orijinal= MGS2... 4,5 senede özel bir zaman ,emek ve para harcanarak

oluşturulmuş sıkı bir arşiv..)
  • ya nolacak ki...fiyatlar zaten düştü..kadıköyde modbo çipli 10 adet gümüş dvd hediyeli.yedek kol ve kartlı 300 e veriyorlar sıfırını..2 senede çip garantisi veriyorlar..ben dogubanktan 77004,matrix infinity çipli,2k ve kartla 270 e aldım..hal böyle olunca iikinici elide tabiki 200-200 yi geçmecektir o da az kullanılmışlarda...birkaç senelike makinalarda 180 i geçmez bu durumda değilmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ya nolacak ki...fiyatlar zaten düştü..kadıköyde modbo çipli 10 adet gümüş dvd hediyeli.yedek kol ve kartlı 300 e veriyorlar sıfırını..2 senede çip garantisi veriyorlar..ben dogubanktan 77004,matrix infinity çipli,2k ve kartla 270 e aldım..hal böyle olunca iikinici elide tabiki 200-200 yi geçmecektir o da az kullanılmışlarda...birkaç senelike makinalarda 180 i geçmez bu durumda değilmi??

haklısın da ..

o zaman ben oyunları ayrı satarım..konsolu ayrı..

çünkü oyunlarım zaten tanesi 5 liradan( ki bursa da 5 liradan oyun satan yok..her yer 7'ye satıyor)

300 küsür milyon yapar konsolu da 150 liraya satsam ...eder 500

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

BEN 400 E SATTIM

nasıl bende satarım 400versınler hatta 350 ama 300verdıler satmadım
    böyle gidrse o caymadan satıım ama bense tadını alamadım arkadasın dediğigibi ps3eskisin ole artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

ps2 gümüş eski kasa(araba gibi oldu), dms3 chip, 2 adet 8mb memorycard, 2 adet gümüş joystick, dvd remote, network adaptörü, 15 adet oyun.... oyunlar hariç hepsi orjinal SONY. 350 ytl'ye sattım GittiGidiyor'dan ve sadece bir kişi teklif verdi. gerisini sen hesapla.

vazgectim ordada satılmaz o yaa tanık bu işin çözümü galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ya nolacak ki...fiyatlar zaten düştü..kadıköyde modbo çipli 10 adet gümüş dvd hediyeli.yedek kol ve kartlı 300 e veriyorlar sıfırını..2 senede çip garantisi veriyorlar..ben dogubanktan 77004,matrix infinity çipli,2k ve kartla 270 e aldım..hal böyle olunca iikinici elide tabiki 200-200 yi geçmecektir o da az kullanılmışlarda...birkaç senelike makinalarda 180 i geçmez bu durumda değilmi??

haklısın da ..

o zaman ben oyunları ayrı satarım..konsolu ayrı..

çünkü oyunlarım zaten tanesi 5 liradan( ki bursa da 5 liradan oyun satan yok..her yer 7'ye satıyor)

300 küsür milyon yapar konsolu da 150 liraya satsam ...eder 500

evet....yapılcacak en doğru haraket bu zaten...diğer türlü külliyen zarar edersin ya da edilir..

• En fazla 150 yapacağı rakam. bence satmaya deymez dursun bir köşede bakarsın sony bi güzellik yapar gider ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 17 Nisan 2007; 0:07:41 >
  • yapsın guzelliklere acığız yapmasa ilerde ps3le ben yapıcam guzellik kardes kardes takılırlar beraber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.