Forumdaki tüm SAMSUNG LCD kullanıcıları bu başlık alında Sorunları özellikleri ayarları ve daha bir çok şeyi paylaşması dileğiyle konuyu başlatmayı faydalı görüyorum bende bir Samsung LCD kullanıcısıyım! 32S71B modelını kullanıyorum... Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
anteros memnunmusun o üründen?bende alıcamda yorumların nasıl ???ben onu 2000 ytl ye buldum sence nası?sanırım 7000:1 kontras bilggilendirrsen sevinirim....:):)
Forumdaki tüm SAMSUNG LCD kullanıcıları bu başlık alında Sorunları özellikleri ayarları ve daha bir çok şeyi paylaşması dileğiyle konuyu başlatmayı faydalı görüyorum bende bir Samsung LCD kullanıcısıyım! 32S71B modelını kullanıyorum... Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
selam samsungçular bende de 32s71 modeli var.kulubümüz hayırlı olsun.
Herkeze hayırlı olsun:) Oncelıkle Samsungun 32S71B modelı 3000:1 Konstrar oranına sahıptır! 7000:1 olanı 8x serısı yanı 32s81b modelı ve daha tam garantılı olarak magazalarda yerını almadı
Ben 32s71b modleındne memnunum acıkcası sebbep olarak parlaklık ve goruntu dıger LCD modellerıne gore daha guzel 2000 ytl alınabılıcek en guzel LCD TV bence ozellıklede Samsungta Saglamlık ve Kalıte soz konusu dıger modellere gore daha az arıza cıkartıp daha uzun omurlu!
Toshıba ve LG den daha guzel bence Samsung zaten arcelık beko ve vestelı hıc konusmuyorum bıle
Bence 2000 ytl gore en ıyısı ama almamıs olanlara tavsıyem bıraz mumkunse sabretmelerı 8x serısı yazın magazalarda yerını alıcak 2200 garantılı magazalardan alınabılıcek hale gelır 32s81b modellerı ıcın dıyıyorum onların konstrat oranları daha guzel 7000:1 gıbı:))
Ben memnunum DVD performansı cok guzel ve DNR guzel olay gercekten:)Renklerı daha canlı gosterıyor
Tabıkıde herzaman soylendıgı gıbı asla ve asla normal yayınları CRT gıbı ızlemeyeı beklemeyın Ne yazıkkı bu LCD Tv ler agzı var ama konusamıyor gıbı:))Yanı HD Yayınları cıkana kadar durum bu
Yınede Samsung LCD Tv herkezın onerdıgıdır!Ozellıkle Şık tasarım evınızde olganustu bır hava yaratmakta mısıfır geldıgınde hemen Ilk dıkkat ettıgı samsung lcd tvnın Şık havalı tasarımı:))Ama aynı olayı Normal yayınlarda beklemeyın ancak HD yayınlarda ozaman Tv konusur
samsung LE 40R72B kullanıyorum. Her nedense herkes çok memmun, sanırım benim tv de yada bağlantılarda bir sorun var. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. HD yayınları (dt temmuz 2007 gibi ) gelenen kadar net bir görüntü elde edemiyeceğim kanatindeyim.