Şimdi Ara

Kablolu OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında olduğu kadar kulaklık pazarında da beğenilen ürünler sunan Çinli OnePlus yeni bir ürün daha tanıttı. OnePlus 6T modelinin Çin lansmanında kablolu OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar da görücüye çıktı.


     


    OnePlus Bullets 2T Type-C özellikleri ve fiyatı


     


    OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar adından da anlaşılacağı üzere USB Tip-C bağlantısı ile geliyor. Aslında geçtiğimiz aylarda duyurulan Type-C Bullets kulaklığın Çin versiyonu demek daha doğru olacaktır.  


     


    Ayrıca Bkz.Cosmo Communicator ile telefon ve bilgisayar bir arada

    OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklık içerisinde Cirrus Logic’in yeni bir DAC modülü mevcut ve bu sayede ses kalitesi biraz daha arttırılmış. Sert naylon kablolar darbelere karşı dayanıklı. Ayrıca kontrol modülü üzerinde mikrofon da yer alıyor.


     


    Kulaklıklarda hafif ve güçlü titreşim frekansları yayan Alman Aryphan imzalı poliarilat diyafram kullanılıyor. Ayrıca kulaklık OnePlus telefonlardaki entegre EQ ayarları ile de uyumlu olarak çalışıyor. 14 gram ağırlığında olan OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklık modeli 17$ civarında bir etikete sahip.


     







  • Helal olsun 17 dolara type c kulaklık yapılmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steelseries Arctis3 almayı düşünüyorum o fiyata daha güzel tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mı? Kusura bakmayın forumda konu açamıyorum bende kulaklık konusu varken yazayım dedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.