Mobil Cihazlar 'ın içinde Mobil Operatörler 'in içinde Türk Telekom diye başlık varmış.
iyide ben Donanımhaber'e girince bu bölüme hiç girmiyorum. Forumu bu kadar da parçalamamalılar.
Firefox kullanıp önümde birçok sekme açtığım halde ancak network,internet - Yazılım Genel - İşletim sistemleri - Yazılım geliştirme - Web Tasarım - Konu dışı bölümlerini idare ediyorum.
birde ie kullanan insanlar bu kadar çok bölümü nasıl gezecekler. mobil operatörler bölümü çok saçma olmuş.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
hadi eskiden yine kazıklıyolardı fakat bu kadar göstererek yapmıyolardı.İyice abarttılar
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
Böylemi tatlıya bağladı.. yazıklar olsun telekom zihniyetine ve tek söyleyeceğim Telekom Allah belanı versin.. kümesteki kazlar misali abonelerini kazıklamaya utanmıyor. birileride buna çanak tutuyor yol gösteriyor...