Şimdi Ara

Windows 10 sonunda Windows 7'yi geçmeye çok yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • NetMarketShare tarafından yayınlanan son pazar payı raporu, Windows 10'un Windows 7'yi sollamaya ve dünyanın en popüler masaüstü işletim sistemi haline gelmeye inanılmaz derecede yakın olduğunu ortaya çıkardı. Bu arada bir diğer araştırma şirketi StatCounter'ın Windows 10’u en popüler Windows sürümü olarak gösterdiğini de belirtmek gerekir.

     

    Ayrıca Bkz.2019'da katlanabilir telefonlar sahneye çıkacak
    Ekim istatistikleri, Windows 7 kullanım oranının beklendiği gibi düşmeye devam etmesiyle birlikte Windows 10'un yükselişe geçtiğini gösteriyor. Windows 7'nin pazar payı yüzde 40.88'den yüzde 39.35'e geriledi. Buna karşın Windows 10'un kullanım oranı Eylül ayındaki yüzde 37.44 seviyesinden yüzde 38.28'e sıçradı.

     


    Steam'de de Windows 10 önde


    Gidişata bakılırsa Windows 10 yeni yıla girmeden bir numaralı işletim sistemi olmayı başaracak. Bunun da yeni nesil işletim sistemi için büyük hedefler koyan Microsoft'un yüzünü güldüreceği kesin.

     


    Bu arada Steam verilerine göre de Windows 10'un önde olduğunu belirtelim. Platformun Ekim 2018 istatistikleri Windows 10 kullanım oranının yüzde 61.24'e ulaştığını ortaya koydu. Windows 7 yüzde 29.61 payla ikinci sırada yer alırken, Windows 8.1 yüzde 3.31'lik kullanım oranı ile üçüncü sırada bulunuyor.







  • Güzel kardeşim bu bahsettin 2 sey müşteriler ile kavga etmemize sebep verecek kadar can sıkıcı oluyordu bazen sırf bu yüzden Windows 10 kurulumlarına son verdik Windows 7 ve 8.1 kuruyoruz yada Windows 10 eski sürüm kurup güncellemeleri yasal olmayan yöntemler ile devre dışı bırakıyoruz. Bu Microsoft un yazılım yazan ekibinin ve güncellemeleri millete zorla dayatmaya zorlayanin .....



    Bu arada sadece bu saydıkların değil photoshop vemb programlarda son güncellemeyi alan bazı PC ler inanılmaz derecede performans düşüklüğü yaşıyor.
  • Windows 7'nin logosu daha güzeldi

  • Millete zorla Windows 10 dayatılarsa tabi yükselir.

  • Windows 8'i eleştirip, 7'yi övenleri anlarım. Ama 10'u eleştirip 7'yi övenleri anlamam. Microsoft'un 10'un üzerinde yaptığı 2 hata var. Biri güncellemeleri kontrol etmeyi elimizden alması, diğeri 6 ayda bir verilen, sistemin içine eden versiyon güncellemeleri. Bunlar hariç, Windows 10'a geçtiğime pişman olacağım hiçbir şey yok. Her türlü 7'den de, 8'den de iyi kendi içinde.

  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bu bahsettin 2 sey müşteriler ile kavga etmemize sebep verecek kadar can sıkıcı oluyordu bazen sırf bu yüzden Windows 10 kurulumlarına son verdik Windows 7 ve 8.1 kuruyoruz yada Windows 10 eski sürüm kurup güncellemeleri yasal olmayan yöntemler ile devre dışı bırakıyoruz. Bu Microsoft un yazılım yazan ekibinin ve güncellemeleri millete zorla dayatmaya zorlayanin .....



    Bu arada sadece bu saydıkların değil photoshop vemb programlarda son güncellemeyi alan bazı PC ler inanılmaz derecede performans düşüklüğü yaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Sistemin içine eden güncellemeler diyorsun bunun haricinde şikayet edeceğim birşey yok diyorsun. Şaka mısın? Daha ne olacak?!!'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8,1 kullanıyorum ve 10 yükleyip tüm kontrolü microsofta vermeye niyetim hiç yok. mecbur telefon android alıyoruz reklam takip vs hiç kullanmadığım halde bir bakıyorum 15gb karşı tarafa yüklşenmiş!!! google ı bıraktım. yaani ve duckduckgo kullanıyorum. chrome dan da vazgeçtim. cepte yaani bilgisayarda mozilla yada tor browser kullanıyorum. aylardır kafam rahat ne reklam ne takılma donma yükleme zamanı uzaması. çiçek gibi.

  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o logo efsanedir. XP,Vista ve 7’de vardı. XP de düz parlak görünüyorken Vistadan sonra cam efekti ve bilye tasarımına geçildi. 8 ‘den sonraki logo çok kötü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme sistemi hariç güzel bir sistem. Çıktığından beri severek kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 başlat arayüzü çok daha güzel geliyor. Xp’den beri alışılmış olduğu içindir belki de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • w10 devamlı ciddi güncellemeler aldığı ortada ! bu açıdan hala daha tamamlanmamış bir işletim sistemi anlamıyla insanlara bir umut veya fantezi satma çabası veya çalışması gibi ! özetle w10 daha tam oturdu demek doğru değil ! onun için daha oturmamış bir işletim sistemi var gibi ! performans anlamıyla fark oluşturabiliyor ise mantıklı yoksa yavaşlığın yeni adı gibi ortada kalır !

  • Ailecek severek kullanıyoruz. En çok Windows 10 kullanıyoruz Mehmet Ali Bey!
  • Otomatik güncellemeler Windows 10'da kapatılabiliyor hatta tamamen iptal edilebiliyor internette küçük bir araştırma yapın.

  • windows 7 satılmıyor ve desteği yok. bu halde bile windows 10' un önündeyse, şu an satılsa windows 10' un kullanım oranı %10' u bile bulmazdı. o %10 da dizüstü bilgisayarlarda zoraki kurulu olan windows 10' la olurdu.
  • Daha öncede dediğim gibi windows 7’ye teknik destek devam etse ve yeni alınan bilgisayarlarda işletim sistemi seçimi kullanıcıya bırakılsa windows 7 hala %70'ten aşağı inmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala daha gücellemeleri kapatamayanlar var harhangi bir yazılıma gerek kalmadan bir kaç ayar ile güncellemeler kapatılıyor.

  • Windows 7'ye DX 12 versinler bakalım ne oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 = FİYASKO

  • Sizleri bilmem ama ben windows 10 dan memnunum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.