Şimdi Ara

Mi Necklace kablosuz kulaklık artık gençlere de hitap ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Trendi giderek yükselen kablosuz kulaklık segmentine Xiaomi de yabancı değil. Firma bir süredir fiyat-performans odaklı ürünler geliştiriyor. Yılın başlarında piyasaya çıkan Mi Necklace kablosuz kulaklık şimdi daha ucuz bir versiyona sahip.


     


    Mi Necklace Bluetooth Youth Version özellikleri ve fiyatı


     


    Youth Version olarak piyasaya çıkan daha ucuz kulaklık modeli orijinal versiyondaki bazı özellikleri taşımıyor ancak Xiaomi performansa odaklı önemli teknolojilere yer vererek eksikliği doldurmaya çalışmış.


     


    Ayrıca Bkz.GlobalFoundries özelleştirilmiş yongalar için yeni bir iştirak kurdu

    Yarı kulak içi olarak tabir edilen ve sabit bir boyun askısına sahip olan kulaklık modeli konfor ile hafifliği bir arada sunmayı amaçlıyor. Boyun askısı yüksek esnekliğe sahip kauçuktan imal edilmiş. Böylece boyna herhangi bir baskı yapmıyor. Ayrıca iç donanımı da koruyor.


     


    Kulaklık içerisinde kompozit diyafram ve hareket eden büyük akustik bobin teknolojisi kullanılmış. Manyetik güç ve elektrik ile birlikte bu teknolojiler en zengin ses çıkışını sağlıyor. Batarya 7 saate kadar kullanım sunarken 1 saatte şarj olabiliyor.


     


    360 derece ses, dinamik sürücü, daha uzun kullanım süresi gibi orijinal versiyondan bazı eksikleri var ancak 25$ fiyat etiketi bu eksiklikleri hissettirmeyecektir. Kulaklık satışlara başladı.


     







  • Tamam satışta ama yurtdışı da olsa satın alma linki yok mudur bu ürünün?

  • Yurt içi almayın arkadaşlar resmen insanları aptal yerine koyuyorlar aynı ürün yurtdışından 3 te bir fiyatına alabiliyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulak içi bile değil kalsın...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.