Şimdi Ara

Söylenti: Nintendo 64 Classic Duyurusunun Eli Kulağında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nintendo, NES Classic Mini ve Super NES Classic'ten sonra Nintendo 64 Classic'i çıkarabilir.

Bugün, Gaming Intel adlı websitesi kaynaklarından elde ettiği bilgiler sonucu Nintendo 64 Classic Mini konsolunun bu ay içinde duyurulacağını iddia etti. Gaming Intel duyurunun bugün Türkiye saati ile 16:00'da düzenlenen Super Smash Bros. Ultimate Direct yayını sonrasında ya da yine bu ay içinde düzenlenecek diğer bir Direct yayını esnasında yapılacağını belirtti. Super Smash Bros. Ultimate Direct yayını tamamlandı ve oradan bir haber gelmedi. Beklentiler şimdilik bir sonraki Direct'e kaldı.

Gaming Intel ayrıca konsolun içinde 30 adet yüklü oyun bulunacağını ve beş tanesinin şu oyunlar olacağını öğrendiklerini de iddia etti:

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
    Super Mario 64
    The Legend of Zelda: Majora’s Mask
    Puyo Puyo Sun 64
    Banjo-Kazooie

Bu, Nintendo 64 Classic'e dair ilk söylenti haber değil. Daha önce de konsolun geliştirildiği yönünde söylentiler ortaya atılmıştı. Ayrıca Nintendo 18 Temmuz 2017 tarihinde Avrupa'da N64 kontrolcüsünün ticari marka kaydını yaptırdı. 2016 yılının sonunda Nintendo Super NES kontrolcüsü için de bir ticari marka kaydı yaptırmıştı ve 8 ay sonra cihaz resmi olarak duyuruldu.

Nintendo'dan şimdilik resmi bir açıklama yok.

• zamanında almadığım ikinci konsol buydu. Sega Saturn ve N64 ü almamıştım. PS1 varken bunlara gerek duymamıştım. İkisi de güzel konsoldu ama PS1 a karşı kazanamadılar. Sega Saturn fiyatı yüzünden, N64 kartuş sistemi yüzünden kaybettiler. Gerçi N64 yine iyi sattı. Ama PS1 satışlarına ulaşamadı bildiğim kadarıyla. Sonrasında efsane konsol gelmişti. İki efsane bir arada.. Dreamcast ve PS2.. Dreamcast yaşasın çok isterdim ama o da olmadı. Sony hep kazandı. Aynısı bu nesilde oldu. MS in politikalarına karşı kullanıcı dostu politikalarla çıkınca PS4 füze gibi fırladı. Ama inşallah bu sefer MS batmaz yada Xbox dan vazgeçmez. Çünkü Sony'de olsa tekel iyi değildir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

zamanında almadığım ikinci konsol buydu. Sega Saturn ve N64 ü almamıştım. PS1 varken bunlara gerek duymamıştım. İkisi de güzel konsoldu ama PS1 a karşı kazanamadılar. Sega Saturn fiyatı yüzünden, N64 kartuş sistemi yüzünden kaybettiler. Gerçi N64 yine iyi sattı. Ama PS1 satışlarına ulaşamadı bildiğim kadarıyla. Sonrasında efsane konsol gelmişti. İki efsane bir arada.. Dreamcast ve PS2.. Dreamcast yaşasın çok isterdim ama o da olmadı. Sony hep kazandı. Aynısı bu nesilde oldu. MS in politikalarına karşı kullanıcı dostu politikalarla çıkınca PS4 füze gibi fırladı. Ama inşallah bu sefer MS batmaz yada Xbox dan vazgeçmez. Çünkü Sony'de olsa tekel iyi değildir.
    Bunu almış mıydınız?

Söylenti: Nintendo 64 Classic Duyurusunun Eli Kulağında

• quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Bunu almış mıydınız?

Alıntıları Göster
    Bunu duymuştum o zamanlarda. Ama almadım.
  • Dreamcast çok klas konsoldu Sega kısa zamanda baya kaliteli ex. çıkarmıştı. O piyasadan çekilince Ps2 kolayca koptu gitti.
  • Pahalı oluyo kurlardan dolayı
  • Kesin alinmali listeme eklenmistit retro askiiii :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu alacağınıza bilgisayarınıza N64 emulator kurup oyunların rom dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz tamamen gereksiz bir icat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AteşliSoda

Bunu alacağınıza bilgisayarınıza N64 emulator kurup oyunların rom dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz tamamen gereksiz bir icat

N64 tamamda her konsolun emulatörü iyi değil. Örnek vermek gerekirse mesajlarda çokça dillendirilen Dreamcast için hazırlanmış emulatörler oldukça sorunlu çalışır. Bunun içerisine Dreamcast oyunlarının hem GD hemde CD rip kopyaları girince iyice içinden çıkılmaz bir durum oluşuyor. Müziksiz, bol hatalı, çöken kopyalar çok fazla. Seganın bugün yapacağı en hayırlı iş tartışmasız en çok beğenilen, istenen tüm oyunları içine koyup bir Dreamcast Classic çıkarması olacak. Şimdiye kadar duyurulan konsol klasik sürümlerinden iki katı fazla satacağını garanti ederim çünkü bu konsoldaki oyunları bir dreamcast sahibi değilseniz ciddi ciddi oynayamıyorsunuz. Bu konuda bir iki tane iddalı ama karşılığında para isteyen emulatör üreticisi var onlarada 5-10 oyunu düzgün oynayabilmek için para vereceğine sega'ya para ver. Aç sorunsuz direkt oyna kapat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.