Şimdi Ara

Epic Games 15 milyar dolar değerlemeye ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Fortnite yapımı ile oyun dünyasında fırtınalar estirmeye devam eden Epic Games yatırımcı ilgisini de üzerine çekmiş durumda. Son yatırım turlarında firma rekor bir pazar değerine ulaştı.


     


    Yükseliş sürüyor


     


    Sadece kozmetik satışlar yapmasına rağmen Fortnite oyununun günlük 3-5 milyon dolar arası gelir bırakıyor olması ilgiyi free-to-play oyunlara çekmişti. Call of Duty Mobile ve Xiaomi Survival Game gibi yeni projeler bu alanda oyuncu kapmaya çalışacak.


     


    Ayrıca Bkz.Bir AMD çalışanı daha Intel grafik ekibine katıldı

    Epic Games oyunlardan elde ettiği gelirlerin yanında yatırımcılardan da önemli finans desteği alıyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan son yatırım turunda firmanın 1.25 milyar dolar fonlama elde ettiği ifade ediliyor. Böylece pazar değeri de 15 milyar dolara yükselmiş oluyor.


     


    Daha önce Tencent ve Disney gibi devlerden yatırım alan Epic Games son turda KKR, Iconiq Capital, Smash Ventures,Vulcan Capital, Kleiner Perkins ve Lightspeed Venture Partners desteğini aldı.


     


    Epic Games’in 20 yılı geride bırakan Unreal Engine motorunda imzası olduğunu da unutmamak gerek. Pek çok kişi Unreal Engine 5 motoru ile geliştirilmiş yeni bir Unreal oyunu bekliyor ve yatırımların da bu yönde kullanılmasını istiyor. Bakalım Epic Games yeni dönemde neler yapacak?


     







  • koc holdingin degeri 30milyar dolar. buna ford otosan, tofas, yapikredi, beko-arcelik akla gelmeyen sayisiz sirket dahil. bu yuzden yazilim onemli iste. okullarda matematik turkce gibi temel ders ciddiyetinde ogretilmeli.

  • Güzel ülkemi düşündüm ve güldüm. Dünya çok farklı şekilde gelişiyor inşallah yakalarız bir tarafından.

  • Unreal Engine' e tapıyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.