Şimdi Ara

Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Temperli camlı kasalar revaçta, tematik kurulumlara daha açıklar, aydınlatmaya müsaitler, RGB’yi sevenler için birebirler. Squadron da üç yanı temperli camlı, kutusundan RGB fanlarıyla, sabit RGB şeritleriyle gelen bir kasa.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'

    Kutusundan, korumalı ve bezle sarılmış halde kasanın kendisi, gerekli vidalar, kablo klipsleri ve dökümantasyonlar çıkıyor.
    45.5cm uzunluğunda, 23cm eninde ve 52cm boyunda Mid-Tower bir kasa. 3 yanı 4mm kalınlığındaki, üzerine siyah sır geçilmiş temperli camlarla sarılı. Parlak, elle sıkıştırabileceğiniz vidalarla tutturulmuşlar. Sürgülü yapıdalar, vidaları söküp camları çekerek çıkarıyorsunuz. Camların kenarları kasayla bütünleşecek şekilde şekillendirilmiş. Geri kalan kısımlar ise plastik malzemeden.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık' 

    Üstünde iki tane açma/kapama ve reset butonu var, ikisi de aynı tasarımda, hangisi yakınsa onu açma/kapama butonu yapabilirsiniz. 2 USB 2.0 ve 2 tane de USB 3.0 çıkışı ardından kulaklık ve mikrofon girişine yer verilmiş, giriş çıkışlar bol.
    Üstünde mıknatıslı bir filtre var, tak çıkar yapması kolay, temizlemesi de kolay.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık' 
     
    Önünde iki tane 22cm’lik devasa fanlar bulunuyor, RGB fanlar bunlar, 7 renk destekliler, sessizler. Kumandası var, bu güzel bir detay, renk, efekt, parlaklık ayarı yapabiliyor, isterseniz toptan kapatabiliyorsunuz aydınlatmayı, kumanda gördü görmedi derdi olmadı bende. Camların oturduğu yuvalar da boydan boya RGB aydınlatmalı, cama yansımıyor lakin ürettikleri ışık gövdelerinde nispeteden homojen dağılıyor. Kontrolcüsünde toplam 6 fan ve 2 LED şerit çıkışı var, tematik kurulumlar için gayet yeterli.
     
    Dört tane yuvarlak, parlak ayağı var, yerden yaklaşık 1.5cm yüksekliğe sahipler, kasa yerinde gayet stabil. 
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'
     
    İçerisine Mini ITX, MicroATX ve ATX anakart takabiliyorsunuz. Aynı zamanda da 38.5cm’e kadar ekran kartı destekli, sığmayacak ekran kartı yok. PCI-E slotlarından biri çok gözenekli, ekran kartının yakınına alıp taze hava almasını kolaylaştırabilirsiniz. Üstüne 360mm’ye kadar radyatör takılabiliyor, kapalı ya da açık devre sıvı soğutma kullanılabilir yani.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık' 
     
    Kablo yönetimi için geçişler yerli yerinde. 2 tane 2.5 inç, 2 tane de 3.5 inç SSD ve HDD için kullanabileceğiniz yuva var, HDD’leri mandallı aparatlarla kolayca takabiliyorsunuz. Arkadaki kablo yönetiminde alanı tasarruflu kullanmanız gerek, vakit harcamanız gerek, siyah sırdan dolayı ocağı için titiz davranmak lazım. PSU’yu yerleştirirken kabloları takıp yerleştirmeniz gerek, pek el girecek, sonradan manevra yapacak kadar alan yok, 3.5 inç yuvalar daha ileriye alınabilirmiş.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'
     
    Rampage Squadron. Temperli camlı, özellikle de RGB LED’e kafa yorulmuş, tematik, Mid-Tower bir kasa. Bu videonun çekildiği tarih itibarıyla fiyatı 700 lira civarında ama Dolar-TL dalgalı, güncel fiyatına kendiniz bakın derim arkadaşlar.
     
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'
     
    Özetle, ben RGB aydınlatmaya 3 yanı temperli cam yapıya önem veriyorum, ki fiyat segmentinde bu kadar temperli camın bir arada kullanıldığı bir rakibi yok desem yeridir, fiyatını belirleyen faktör temperli camları yani. Kasa tercihi yaparken Rampage Squadron’a da göz gezdirebilirsiniz.
     







  • Emeğine sağlık. Hava akımı konusunda başarımı ne durumda? Ayrıca maksimum cpu soğutucu yüksekliği nedir?

  • 700 tl imiş. çok para be yaa

  • şu kasalar tam olarak nereden hava alıyor?

    on panele rgb fan koyup dört tarafını kapatmak neyin kafası?

    yeni kasalarda işlevsellik yerini gösterişe bırakıyor maalesef.

    metal gövdeyi de delik deşik edip un eleğine çevirmişler.

    kimse kusura bakmasın ama, her tarafından "rampage" zevksizliği akıyor.
  • NoobEater kullanıcısına yanıt
    aynen bu arkadaşın dediklerine katılıyorum ayrıca bu kasayı vatan da inceledim her tarafından kalitesizlik akıyor ekran kartını tutan metaller öylesine kalitesiz ki kartı taktığız anda yamuluyor zaten tek parmağınızla çok güç harcamadan eğersiniz bu kasa zaten bilinmedik bir kasa değil dandik everest marka kasaların makyajlanmış gaming adı altında piyasaya sürülen yine aynı kalitesiz ürünleri 2 tane saçma sapan rgb koyup göz boyamaktan başka bişey değil bu fiyata gidin corsair coolermaster bilindik markaları tercih edin.
  • Fiyatına göre bence güzel bir kasa olmamış. İnceleme için teşekkürler.

  • 100 lira fazlaya Corsair 460x lite edition lar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava akımı başarımı nasıl kasanın?birde öndeki fanların toz filtreleri mevcutmu ben göremedim

  • Ben beğenmedim. collermaster 500p mi ne o daha iyi bence..
  • Kasada 700 lira civarına değebilecek markalar Corsair ve Nzxt'dir. Belki bazı markaların 1-2 üst modeli de bunlara eklenebilir. Onun harici bu fiyatlara bu markalar alınmaz. RGB isteyen aliexpresse girsin 200 liraya istediği kasayı pavyon yapar kumandası,kontrolcüsü vs. her şey içinde
  • ayni fiyat kategorisinde Msi Mag Pylon var,

    >> ekrankarti dikey olarak takilabiliyor aparati ile beraber geliyor. Bu tanittiginiz msi in fake i gibi kalmis yaninda..
  • 700 tl ye ancak ışıklı misikli kitlesine satar bu kasayı. Gideyim de haf 912 ime bi sarılayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • white_power kullanıcısına yanıt
    en büyük sıvı soğutma en büyük kule tipi dahi olur kasa çok geniş fiyat 500 lira seviyesinde olsa bence gayet alınır bir kasa gidin vatandan o 500 600 liralık cooler master dedikleri kasalarla kıyaslayın fan kalitesi hariç bu fiyatta destek konusunda geniş kasa ne corsairda ne cooler masterda var fiyat yükselirse elbette var muadilleri cooler master ve corsairda 1000 1200 civarlarında diğerler kasalar bunun muadili değil genişlik destek olarak yan yana incelenirse daha iyi fikir sahibi olunur ön fanları sökmeden 360mm sıvı soğutma takılan kasa az ve kasanın içinide daraltmadan en geniş ekran kartıda takılır bence incelemeden konuşmamak gerek yanlış anlaşılmasın hiç birini savunmuyorum sadece aynı tip ve segmentte kıyaslıyorum

  • bu kasayı kullanan yokmu hiç yorum yapabilecek biri ? ben dün aldım kasayı 510 tl olmus ellerinde yoktu gelince arayacaklar beni burdaki yorumları okuduktan sonra gittiğimde iade edip başka kasa alasım geldi :) normalde
    COOLER MASTER MASTERBOX MB511 alıcaktım anakartım asus tuf b 450 gaming sıvı soğutma takamazsın dediler kartın arka tarafındaki zımbırtı için değiştirdim bende alcagım sıvı sogutmada buyduhttps://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterliquid-240-mm-soket-am4-sivi-islemci-sogutucu-mlx-d24m-a20pw-r1-p-HBV000004QS3S?gclid=EAIaIQobChMI0Y_5jqWO4QIVVYfVCh3vVQ01EAYYAyABEgLbefD_BwE&magaza=Elmac%C4%B1k&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla




  • Biz kullanıyoruz aldım araçtan indirirken çamı patlattım malesef vatandan almıştım gidip sordum yapacak bişey yok dediler firma ile görüşün denildi umutsuzca aradım firmayı ben kasayı düşürüp çamını patlattım ücret ne ise ödeyelim temin edin dedim cevap: yani normal şartlarda o çam çok pahalı ama bu seferlik gönderelim dediler şaka gibiydi eve koça koli ile gönderdiler sağ olsunlar kasa toplarken bizi tek mutlu eden firmaydı Asus anakart aldım arızalı mahkemelik olup kazandım süre uzun olunca MSI z270 aldım on dakika çalıştı guncellemeye gitti başımıza gelmeyen. Kalmadı anliycaginiz marka müptelası beylerde ben gibi uğraşır mahkemelerde teşekürler rampage memnun kaldığım için klavye secimim bu markadan oldu

    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'e
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'
    Temperli cam ve RGB 'Rampage Squadron'a göz attık'

    kasaya gelince oldukça sesiz büyük fanlar ile dikkat çekici ben ona hoover craft diyorum :) bu hali ile bile oldukça ağır hele toplandıktan sonra yerinden kaldırmak güç bazı arkadaşlar saç kalınlığından bahis etmiş bilgisizce saç kalınlığı artarsa yerinden kalkmaz bilsinler istedim kalitesi güzel öyle eğilen bükülen yeri yok tek sıkıntı çektiğim yanı güç kaynağı bölmesinin üst kısmında usblerin geçeği delikleri olsaydı asus kartta sorun idi bu msi z270 de yan kısımdan olduğu için sorun kalmadı(kendim kılım kablo gözükmesi konusunda söyleyim :) kendim dramel ile kestiğim için saç kalitesini kestimde yazıyorum dip not )
    kasa göründüğü gibi değil baya büyük ve geniş.. iri duruyor tabiki tercih meselesi isteyen cooler masterın tofaş tampon ızgaralarıyla yapılmış ön panellileri tercih edebilir rgb şuan dünya genelinde göresellik adına moda olsada bizim burda kasaya tespih tabanca polat alemdaa nazar boncuğu takanlar için pavyon diye nitelendirile biliyor malesef:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montana1366 -- 25 Mart 2019; 13:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kasaya o para verilmez ama Vatan bilgisayar'dan sistem toplayanların bilgisi az olduğu için bu kasadan alacaklar.
  • 400 liraya indirimde aldım, daha kutusunu açmaya vaktim olmadı fakat mağazada incelediğim kadarıyla gayet sağlam bir kasa. İndirimdeyken kaçmaz, fakat kimi yerler hala 700-800 civarına satıyor ki bence biraz fazla. 400-500 civarı ideal. (her tarafı cam ve geniş bir kasa, olsun o kadar.)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.