Şimdi Ara

Twitch grup yayınlarına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 1 milyon civarında anlık aktif izleyici sayısı ve 500 bin civarında günlük aktif yayıncısı ile oyun yayıncılığı alanında önemli platformlardan birisi haline gelen Twitch, geçtiğimiz hafta önemli yeniliklerin duyurusunu yaptı.


     


    Grup yayıncılığı


     


    TwitchCon konferansında duyurulan yeniliklerden birisi Squad Streaming adındaki grup yayınları. Yeni özellik 4 kişiye kadar yayıncının bir araya gelerek bölünmüş ekranda yayın yapmasını sağlıyor. Yıl sonuna kadar belirli yayıncılar ile kapalı beta sürecinin başlayacağı ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Alman bileşen devi Sharkoon, Arena ile ülkemize giriyor

    Yine moderatörler bir kullanıcının ne kadar zamandır platformda olduğunu, kanala gönderdiği sohbet mesajlarını, engellemelerini ve zaman geçirmelerini görebiliyor. Özet editörü ise bir yayın oturumunda farklı video parçalarını bir araya getirerek klipler oluşturabiliyor.


     


    Diğer taraftan Rock Band geliştiricisi Harmonix ile iş birliğine gidilerek Twitch Sings adında yeni bir karaoke oyunu hazırlanmış. Yayıncılar bu oyun ile karaoke performansı sergilerken izleyiciler şarkı isteği yapıyor ve sanal sahnedeki ışıkları kontrol edebiliyor. Twitch Sings de yıl sonuna kadar kapalı betaya başlayacak.


     


    Konferansta Twitch ile ilgili önemli rakamlar da paylaşıldı. Aylık olarak 760 milyon saat video izlenen platformda 235 bin yayıncı ortak statüsüne geçti ve kanallarında para kazanmaya başladı. Sohbet kanalında 18 milyar mesaj atıldı ve 85 milyon abonelik yapıldı.


     


    Bireysel anlamda yarışmaların da yapılabildiği Twitch üzerinde geçen yıl bazı kullanıcıların milyon dolarlık ödüller dağıttığı ve toplam ödül rakamının 5 milyon dolar olduğu ifade ediliyor. Yine pek çok yayıncının takipçilerine 9 milyon dolar değerinde abonelik ödülleri dağıttığı belirtiliyor.


     


     







  • Türkler zor yapar. "Sen benden rant sağladın sen benden rant elde ettin seni izleyen yoktu seni ben adam yaptım." gibi gibi sonu gelmez.Bize yaramaz.

  • Uzun süredir bekliyordum
  • Twitche rakip Türk sitesi clansy.tv vardi hatirliyaniz varmi bilmem bu rantci twitcherlar cikar saglayamayinca yayin yapmayi biraktilar clansyde htta bu bits atma vs ilk clasnyde türedi, twitch kendine göre iyi ysnini alip kopyaladi cogu bilmez :)))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.