Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 ekran-gövde oranı ile büyüleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Telefon üreticileri cihazlarındaki çerçeveleri incelterek, hem göze daha hoş görünen hem de daha fazla ekran alanı sunan modeller çıkarabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Gelecek yıl Galaxy S10'u piyasaya sürmeye hazırlanan Samsung'un bu yönde önemli bir adım atacağı ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi, 100 milyon telefon satma hedefine ulaşmak üzere
    Galaxy S serisi akıllı telefonların 10. yıl dönümüne özel olarak lanse edilmesi beklenen telefon bu anlamda büyük bir yenilikle gelebilir. Yayınlanan rapora göre Galaxy S10 amiral gemisi %93.4'lük bir ekran-gövde oranına sahip olacak. Şu anki rekor %93.8 ile Oppo Find X'te. iPhone XS Max’in ise %84.4’lük bir ekran-gövde oranı var.

     


    Ucuz S10 yolda


    Güney Koreli şirket biri "daha ucuz" olmak üzere üç farklı Galaxy S10 çıkarmayı planlıyor. Uygun fiyatlı modele bu tasarımın uygulanmasını beklemek hayalcilik olur.

     

    Şirkete yakın kaynaklar, ucuz varyantın düz ekran ile geleceğini ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olmayacağını söylüyor. Ayrıca maliyetleri kısmak için telefonda 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına yer verilebilir.







  • Samsung Galaxy S6'dan sonra amiral gemilerde büyük bir uçuşa geçti. İnnovasyon firması haline büründü diyebiliriz. Ve diğer firmaları örnek almak yerine kendisi yapıyor tarasımlarını. Çoğu üreticinin çentik kullandığı halde kendileri çentikli bir model üretmediler.

    Orta ve giriş sınıfı telefonlarda ise bence hala sürünüyor. Bu sınıfta ise Xiaomi çok iyi ürünler çıkarıyor.
  • Samsung Galaxy S6'dan sonra amiral gemilerde büyük bir uçuşa geçti. İnnovasyon firması haline büründü diyebiliriz. Ve diğer firmaları örnek almak yerine kendisi yapıyor tarasımlarını. Çoğu üreticinin çentik kullandığı halde kendileri çentikli bir model üretmediler.

    Orta ve giriş sınıfı telefonlarda ise bence hala sürünüyor. Bu sınıfta ise Xiaomi çok iyi ürünler çıkarıyor.

  • Çentikli model üretmeme sebepleri daha yeni tasarım anlayışını değiştirdikleri için. S8'den önce çentik olayı çıksa s8'i böyle yaparlardı. Ayrıca eninde sonunda çentik yada ekranın ortasında delik (ki bana göre çok daha rezil gözüküyor) gelecek çünkü mühendisliğin son noktası burası. Kızak falan saçmalıklarına çok satan firmaların hiçbiri girmez şu an çentik dışında hiçbir çözüm yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6'dan önce inovasyon(!) firmasıydı. Baktı yaptığı inovasyonları takan yok(S4'teki gesturelar, göz takibi, kalp atışı ve diğer antin kuntin şeyler), artık Apple gibi sadece son kullanıcıya kandırabileceği özellikler eklemeye başladı.

    Parmak izini nereye koyacaklarını yeni öğrendiler. Her şeyin bir zamanı var 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde Apple’da 6 dan önce inovasyoncuydu (5S’deki dünyanın ilk parmak izi okuyucusu ve dünyanın ilk 64 bit işlemcisi) ama Samsung’un tam tersi tüm dünyada kuyruklar oluştu. Şu an S4’ü takan yok ama baksan veletlerin elinde bile 5S var. Samsung bence hiç bir zaman inovasyon yapmadı. Steve Jobs vardı çünkü o dönemler. 2007 yılından sonra günümüzdeki akıllı telefonların atası çıktı (İPhone 2G). Samsung diyorum her zaman kopya firmasıdır. Apple’da gerçi bozdu ama bakın Apple İPhone X ile çentikli tasarıma geçtiğinden beri tüm firmalar çentikli tasarıma geçti ki ondan önce Essential Phone vardı kimsenin umurunda değildi. Apple bir 10 sene daha bu firmalar sayesinde ekmek yiyecek o kesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çentik'i ilk kullanan firma Apple da değil Essential Phone.

    Bu yüksek ekran oranlı kamerası sonradan açılır modelleri de Oppo gibi Çinli firmalara borçluyuz.

    Apple da Samsung da inovasyon konusunda rakiplerini izlemek dışında pek bir şey yapmıyorlar. Eskiden öncülerdi şimdi izciler.

  • Samsung gibi markaların, yakın gelecekte dünyanın en büyük ekonomisi olacak devletin desteklediği markalar tarafından inovasyon dahil başka konularda ezilecek olması çok da şaşırılacak bir durum değil bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniko1 -- 29 Ekim 2018; 18:46:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekranı kırıldığında değişim fiyatı ile de büyülecek merak etmeyin

    az biraz samsung s8-s8plus-notes8-s9-s9plus gibi modellerin ikinci el piyasasına bakarsanız satılan cihazların %85'i ya bir yerinden çatlak ya da ekranı kırık vs. yani bu demek oluyorki samsung kasıtlı olarak kırılgan cihaz yapıyorki cihazı sattıktan sonra değişimden de para kazanbilsin.çünkü apple gibi marketi olmadığından dolayı sadece cihaz satışından para kazanan bir firma olarak bir şekilde kazanmaya devam etmeli ve samsung bunu bu yoldan yapıyor.bu yüzden almayın destek olmayın böyle bir firmaya.

  • Samsung telefonları sanki uzaylilar tasarlıyor üretıyor değerlerini de sanki çinliler üretıyor.

  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla Samsung kızak veya çentik kullanmadan kamera koyabilmenin yolunu arıyormuş. Fakat birkaç yıl daha bu şekilde göreceğiz. Ve bence çentik olmayacak. Tabi gerisi de Samsung'a kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızak zaten yapamazlar 1 milyon satan modellere koymak kolay da 20-30 milyon satan modeller için üretim bantlarında tonla değişiklik gerekir yapmazlar. Çentik istemiyorlarsa tek ellerinde olan seçenek ekranın üstüne at şeyine konmuş kelebek gibi kamera deliği açmak olacaktır Ekranın arkasından fotoğraf çeken kamera hayali kuranlar şimdilik boşa kurmasın kullandığımız teknolojilerin çoğu önce askeri vs amaçlarla yapılıyor yapılması mümkün olsa şimdiye istihbarat servisleri için üretirlerdi benzer teknoloji Daha ekran altından parmak izi okumayı düzgün yapamıyoruz (parmak izi okuyucular aslında CMOS sensör ve post processing yazılımının kombinasyonu) kameraya çok var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • samsung s8 den sonra kendini aştı, ama s8 o kadar iyi ki s9 almadım.
    bu gidişle s10 da almayacam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.