Şimdi Ara

Logitech Capture web kameralarına güçlü özellikler getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Web kamerası segmentinde lider isimlerden olan Logitech, yükselen trend içerik yayıncılığından uzak kalmamak için önemli hamleler yapıyor. Logitech Capture adıyla geliştirilen yeni web kamera yazılımı dikkat çekici özelliklere sahip.


     


    Logitech Capture neler sunuyor?


     


    Logitech’in hali hazırdaki web kamera yazılımı video sohbetler için yeterli özelliklere sahipti ancak içerik yayıncılığı anlamında biraz basit kalıyordu. Logitech Capture ise kapsama alanını içerik yayıncılığına doğru genişletiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Fortnite fırtınasına Xiaomi’den rakip geldi

    Yeni yazılım yayıncıların kamera özelliklerini özelleştirebilmesini sağlıyor. Örneğin kenar çizgileri gibi bileşenler ekleme ve çözünürlüğü ayarlama bunlar arasında. Ayrıca mobil cihazlar için dikey formatta kayıt da yapılabiliyor.


     


    Diğer taraftan birden fazla kaynaktan kayıt yapabilme ve YouTube gibi platformlara yayın yaparken sanal kamera olarak kullanılabilme şeklinde özellikler de sunuyor. Elbette bu özellikler tüm Logitech kameraları ile uyumlu değil.


     


    Logitech C920, C922 ve BRIO 4K Pro web kamera modelleri ilk etapta açık beta sürecine katılan cihazlar oldu. Sonrasında bu listeye hangi modellerin ekleneceği bilinmiyor. Logitech Capture yazılımı Windows 7 ve üzeri sürümlerle uyumlu.


     


     



     







  • 4K 60 FPS HDR ozelligi yok ...

    4K 60 FPS ozelligi yok ...

    Turkiye fiyati cok asiri pahali ...

    Logitech BRIO – Ultra HD ( 4K ) Webcam en ust modeli ustelik ! ...


    Bildigim kadariyla upload ve kalite dostu ozellikle 4K da h.265 donanimsal kodek destegi de olmadiginda bu tur uygulamalar pek bir anlami kalmiyor ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.