Şimdi Ara

Mix-Fi kulaklıkları Emmy Mühendislik Ödülü'nü kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    1948 yılından beri ABD'de Ulusal Televizyon ve Sanat Bilimleri Akademisi tarafından verilen Emmy Ödülleri'nde, televizyon için mevcut yöntemleri geliştirecek mühendislik çalışmaları yapan kişiler ve şirketler de Emmy Mühendislik Ödülü ile ödüllendiriliyor. Bu yılki Emmy Mühendislik Ödülü'nün sahibi kulaklık ve mikrofon üreticisi Blue şirketi oldu. Şirketin geliştirdiği Mix-Fi isimli kulaklık şirkete ödülü getirdi. Böylece ilk kez ödül, bir kulaklığa verilmiş oldu. 


     

    Önemli yapımlarda kullanıldı 

    Dünyanın önde gelen dizi ve filmlerinde kullanılan Mix-Fi kulaklıkları son dönemde Westworld, Grey's Anatomy ve NCIS dizilerinin yapım ekibi tarafından kullanıldı. Emmy ödüllü yazar, yönetmen ve yapımcı J. J. Abrams'ın da takdirini kazanan Mix-Fi kulaklıkları, audiophile kalitesinde amplifikatöre sahip. Böylece uzun dinleme seanslarının ardından kulak yorgunluğu yaşanmazken kullanıcılar ses seviyesini özel olarak yükseltme ihtiyacı da hissetmiyor.


     

    Bu yılın başında Logitech tarafından satın alınan Blue, mevcut Mix-Fi kulaklıkların ilkini, o zaman Mo-Fi ismiyle 2014 yılında piyasaya sürmüştü. Şirkete Emmy Mühendislik Ödülü'nü kazandıran Mix-Fi kulaklığın fiyat etiketi ise 299 dolar








  • kulaklık Türkiye de satılmıyor galiba eklem yerlerinin çok olmasından dolayı kafaya fazla baskı uygulamaz gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.