Şimdi Ara

Samsung özel bir Fortnite seti hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Fortnite oyununun Android dünyasına adım atmasına yardımcı olan Samsung promosyonlarına devam ediyor. Büyük ödüllü yarışmanın ardından şimdi de oyun içerisinde özel bir aksesuar paketi hediye edilecek.


     


    Özel aksesuar paketi


     


    İlk olarak Galaxy temalı kıyafet ile oyun içi hediyelere başlayan Samsung bu kez 3 farklı aksesuardan oluşan yeni bir paket hazırladı. Yeni aksesuar paketi sadece Galaxy Note 9 ve Galaxy Tab S4 kullanıcılarına sunulacak.


     


    Ayrıca Bkz.Fortnite yayıncısı Ninja ile yanyana olma şansı

    Aksesuar paketi içerisinde özel bir sırt çantası, planör ve bir toplama aracı yer alıyor. Kıyafet ile birlikte böylece oyun içerisinde 4 adet özel Samsung aksesuar hediyesi sunulmuş oldu. Yeni paket 1 Kasım tarihinde aktif olacak.


     


    Diğer taraftan 30 Ekim tarihinde en büyük yarışmanın da ödül töreni yapılacak. Galaxy Note 9 ve Galaxy Tab S4 kullanıcılarından sosyal medyada oyun içi videolarını paylaşarak en çok beğeniyi alan bir kişi bu yarışmanın kazananı olacak. Kazanan kişi 5000$ değerinde Samsung ürün paketinin yanı sıra Tyler “Ninja” Blevins, Crazy Rich Asians, Nora “Awkwafina” Lum ve Travis Scott ile canlı bir oyun yayınına katılacak.


     







  • Kusmuk tadı vermeye başladı artık Fortnite. Annelerimiz yakında Fortnaytlı kuru fasulye yapacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.